LisiaMama
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny wlasnie wróciłam z USG (wracałam prawie 2h -11km...takie korki)
Mikos wazy 1634g
Wszystkie wskaźniki idealnie w normie [emoji846] położenie główkowe [emoji4]
Martwi mnie tylko wynik dopplera, bo tętnica pępkowa
PI 0,79
RI 0,55
Czyli jakoś chyba bardzo nisko
Jest przy tym wskaźnik
EDF dodatni
Ale nigdzie nie moge znalezc co to znaczy... moze wy wiecie albo macie jakaś polecana stronę z normami wyników?
Młody w ogole sie odwrócił tak twarzyczka do łożyska, ze w 4D nie dało mu sie zrobić ładnego zdjecia [emoji17] lekarz próbował go jakoś zmusić do obrócenia, nawet mnie na boki przewracał hehe ale uparciuch sie nie dał [emoji12]
Termin z tego USG wychodzi na 4 grudnia, ale kazał mi sie raczej sugerować poprzednim tym na 9 grudnia. Poczekamy zobaczymy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mikos wazy 1634g
Wszystkie wskaźniki idealnie w normie [emoji846] położenie główkowe [emoji4]
Martwi mnie tylko wynik dopplera, bo tętnica pępkowa
PI 0,79
RI 0,55
Czyli jakoś chyba bardzo nisko
Jest przy tym wskaźnik
EDF dodatni
Ale nigdzie nie moge znalezc co to znaczy... moze wy wiecie albo macie jakaś polecana stronę z normami wyników?
Młody w ogole sie odwrócił tak twarzyczka do łożyska, ze w 4D nie dało mu sie zrobić ładnego zdjecia [emoji17] lekarz próbował go jakoś zmusić do obrócenia, nawet mnie na boki przewracał hehe ale uparciuch sie nie dał [emoji12]
Termin z tego USG wychodzi na 4 grudnia, ale kazał mi sie raczej sugerować poprzednim tym na 9 grudnia. Poczekamy zobaczymy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom