reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
A przy nieregularnych miesiączkach to jak wyznaczają? Albo jak ktoś zaszedł karmiąc?
Szczerze nie mam pojęcia. Ja tylko raz pytalam go w pierwszym trymestrze czy po usg nie zmienia sie daty porodu bo mala była mniejsza o tydz a on na to ze zawsze z om sie wpisuje. I wez badz madra:D zreszta ja pod tym wzgledem jestem dziwna. Nawet karmiac dużo i często mialam regularne miesiaczki. Co 28 dni. Po zabiegu lyzeczkowania to samo. Jak w zegarku po 28 dniach.

A przy nieregularnych miesiączkach to jak wyznaczają? Albo jak ktoś zaszedł karmiąc?
To ja wg nich bym już tuliła bobasa bo wg om to mam wrzesień [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Hmmmm rozumiem, nie wiedziałam, że przy parce wywołują. Trzymam kciuki, żeby sprawnie, pięknie poszło :)
Oni wola cc ale jeżeli matka chce naturalnie to dają szansę na sn. Tylko mówią, że ryzyko że drugie urodzi się sn jest pół na pół. Często jest tak ze jedno urodzi się sn a drugie przez cc.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Eli pewnie inni lekarze koryguja jesli jest taka sytuacja jak u Ciebie. Czasami mi sie wydaje ze ten moj lekarz jest na prawde do d... Jesli byłabym jeszcze raz w ciazy to juz nie bede do niego chodzic.

Ksad trzymam kciuki zeby Ci sie udało urodzic tak jak chcesz :)

reklama
Antiope - ja właśnie nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia nie mam pojęcia było około 4-5 razy ale wówczas to był 4 miesiąc staran i nie przykladalam do tego wagi a pozatym miałam strasznie chora Nadie 3 wirusy w jednym miesiącu i w ogóle o tym nie myslalam.Wczesniej wszystko ladnie zapisywałam wiec bym wiedziała.Pamietam tylko ze było w lany poniedziałek hehe reszte nie pamiętam dat.Było i przed świetami jak i po.

Do góry