reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

aneta ależ Ty się bidulo nastresujesz. Najważniejsze, że z maleństwem ok. Skadi ma rację, maluszek zaraz będzie większy od krwiaka i zagrożenie nie będzie już takie duże.

reklama
Aneta, współczuję tego całego stresu i niepewności. Takie wieczne siedzenie na szpilkach :( z drugiej strony jednak, Twoje Maleństwo po raz kolejny pokazało, że jest prawdziwym fighterem i nic nie jest w stanie go ruszyć :*

Cześć Dziewczyny:)ostatnio nie mialam czasu udzielać się:( trochę mam do nadrobienia :D byłam w zeszly wtorek u lekarza prywatnie. Wg usg to 5tydzień. Narazie jest tylko pęcherzyk 1,2cm.dał mi skierowanie na badania i następna wizytę mam 5 maja o 17.15. Mówił, że nie mam się czym martwić i założymy wtedy kartę ciąży:) ale jak zobaczyłam pęcherzyk, że był większy niż ostatnio to tak się ucieszyłam:)

reklama
Cześć Dziewczyny:)ostatnio nie mialam czasu udzielać się:( trochę mam do nadrobienia :D byłam w zeszly wtorek u lekarza prywatnie. Wg usg to 5tydzień. Narazie jest tylko pęcherzyk 1,2cm.dał mi skierowanie na badania i następna wizytę mam 5 maja o 17.15. Mówił, że nie mam się czym martwić i założymy wtedy kartę ciąży:) ale jak zobaczyłam pęcherzyk, że był większy niż ostatnio to tak się ucieszyłam:)
Super gratuluje . Masz racje najwazniejsze zeby myslec pozytywnie [emoji7]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry