reklama
milenka922
Fanka BB :)
Ja mam wizyte jutro 11.30
Ostatnia @mialam 23.03 wiec mlodziutka ciaza . Wogule jestem nowa na tym forum pozdrawiam
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia @mialam 23.03 wiec mlodziutka ciaza . Wogule jestem nowa na tym forum pozdrawiam
anio0
Trzymam kciuki za wizytę chociaż pewnie się jeszcze niczego konkretnego nie dowiesz. Na serduszko za szybko jeszcze
Ja mam wizyte jutro 11.30
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Anetka wspolczuje przezyc bidulko, ale glowa do gory, wszystko bedzie dobrze, krwiak sie wchlonie, a dzidzius urosnie i w grudniu bedzie juz z Wami [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
milenka922
Tylko wynik bety bedzie i leki mi wlaczy na podtrzymanie bo juz dwa razy poronilam w 6tymTrzymam kciuki za wizytę chociaż pewnie się jeszcze niczego konkretnego nie dowiesz. Na serduszko za szybko jeszcze
Ruda94
Początkująca w BB
Cześć Dziewczynyostatnio nie mialam czasu udzielać się trochę mam do nadrobienia byłam w zeszly wtorek u lekarza prywatnie. Wg usg to 5tydzień. Narazie jest tylko pęcherzyk 1,2cm.dał mi skierowanie na badania i następna wizytę mam 5 maja o 17.15. Mówił, że nie mam się czym martwić i założymy wtedy kartę ciąży ale jak zobaczyłam pęcherzyk, że był większy niż ostatnio to tak się ucieszyłam
reklama
milenka922
Super gratuluje . Masz racje najwazniejsze zeby myslec pozytywnie [emoji7]Cześć Dziewczynyostatnio nie mialam czasu udzielać się trochę mam do nadrobienia byłam w zeszly wtorek u lekarza prywatnie. Wg usg to 5tydzień. Narazie jest tylko pęcherzyk 1,2cm.dał mi skierowanie na badania i następna wizytę mam 5 maja o 17.15. Mówił, że nie mam się czym martwić i założymy wtedy kartę ciąży ale jak zobaczyłam pęcherzyk, że był większy niż ostatnio to tak się ucieszyłam