reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Mi na usg przed porodem wyszła waga 3400, dzień wcześniej u lekarki 3kg, a Mała urodzona 2750g, więc spora różnica [emoji4][emoji4]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Lux w takim razie swietna waga Natanka. Wagowo pewnie będzie podobny do mojego Frania.... nie za mały, nie za duzy taki idealny :) no chyba że w ostatnich tyg zaskocza rodzicow i nabiora mega masy :)
no jak ginka mi podala wage to ja mowie: co, taka duza? a ona mowi no normalna waga jak na ten tydzien ciazy :) zreszta jak pani ladnie brzuch urosl, piekny jest i widac, ze maluszek rosnie jak na drozdzach :) uspokoilam sie :)

reklama
Kleo rzeczywiście sporą roznica. Ja juz do porodu nie mam wizyty wiec i tak nie bede wiedziala ile Franio wazy, dowiem się dopiero po porodzie. Oby mnie nie zaskoczył w druga stronę jakimis 4 kg :)

Do góry