reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja jeszcze te dwa tygodnie mogę sobie poczekać. Może zdążę choć jeden raz stwierdzić "nudzi mi się" :) Trzymam mocno kciuki za Was i koniecznie daj znać po :)
Acha, może Ty wiesz, bo ja się nie dopytałam naszej położnej - na pewno robią lewatywę? Na dniach otwartych w naszym szpitalu zapewniali że tak, ale wolę się upewnić.
Robią. Moja położna potwierdza, bo ja chciałam, żeby mi zrobiła. Mnie to dało większy luz psychiczny przy pierwszym porodzie, dlatego teraz też chcę.

reklama
reklama
Robią. Moja położna potwierdza, bo ja chciałam, żeby mi zrobiła. Mnie to dało większy luz psychiczny przy pierwszym porodzie, dlatego teraz też chcę.

Ja też chcę. Myślę że dość stresu będzie żeby się jeszcze innymi ewentualnymi niespodziankami przejmować :)

Do góry