reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Wczoraj znowu zaliczylam ip bo mialam mocny bol brzucha i pleców. Dobrze że sie zdecydowalam bo okazało sie ze to moje nerki. Cos jest nie tak. Mam powiekszone i jakieś złogi w nich. Koniecznie musze miec kontrole za tydz plus usg nerek.

Za to dzidzia slicznie rosnie. Tańczył sobie w brzuszku. Ma kiz 3.45 cm ;) niestety krwiak jest Jeszce i dalej jest to ciąża zagrożona ale domek dzidzia jest ladnie okrągły wiec to dobrze rokuje. Krwiaczek ma 15×6 mm. Robimy postepy z 30na 25:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Anetka Ty to się bidulo namęczysz. Mam nadzieję, że z nerkami to nic poważnego. Super, że krwiak sukcesywnie maleje. Na pewno niebawem całkiem zniknie, skoro jest już taki malutki.

reklama
Do góry