Świetna wiadomośćJa już jestem po wizycie. 8+5tc, 2 cm człowieczka, wszystko w porządku
reklama
Kosinka94
Moderator
Nie tak miało być trzymaj się, a gdy już dojdziesz do siebie - walcz dalej. Będę trzymać kciuki by kolejny był udanyDziewczyny żegnam się z Wami. Niestety 7 TC i sam pęcherzyk, a u mnie nie ma opcji o przesunięciach bo to był transfer.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę zdrowych, radosnych i nudnych ciąż
AnitaaP.
Fanka BB :)
Narazie nie dam rady walczyć, bo to był jedyny zarodek po stymulacji i to po tej drugiej bo po pierwszej nie było nic. Straciłam zupełnie nadzieję że się uda.Nie tak miało być trzymaj się, a gdy już dojdziesz do siebie - walcz dalej. Będę trzymać kciuki by kolejny był udany
ol.gol
hej Dziewczyny, tylko się wtrącą bo też zakładałyśmy właśnie prywatny dla listopadowek i jestem na bieżąco zbierzcie nicki osób które są chętne na prywatny i taką listę musicie wysłać w wiadomości do Aniaslu pozdrawiam@aniaslu podpowiesz co trzeba z naszej strony zrobić żeby mieć prywatny wątek?
Kosinka94
Moderator
Serce pęka nie ma słów które mógłby dać ukojenie. Mam nadzieję, że masz duże wsparcie u swojej drugiej połówki. Dbaj o siebie.Narazie nie dam rady walczyć, bo to był jedyny zarodek po stymulacji i to po tej drugiej bo po pierwszej nie było nic. Straciłam zupełnie nadzieję że się uda.
morticia_adams
Tak bardzo liczyłam na pozytywne wieści Trzymam kciuki na powodzenie gdy tylko dojdziecie do siebie. Nie poddawajcie się!!Dziewczyny żegnam się z Wami. Niestety 7 TC i sam pęcherzyk, a u mnie nie ma opcji o przesunięciach bo to był transfer.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę zdrowych, radosnych i nudnych ciąż
Hej dziewczynki, ja po intensywnym weekendzie. W sobotę mielismy komunie u mojej siostry córeczki a w niedzieke grill na dokładkę. Ledwo zylamno i większość u mnie z rodziny już wie...Mój mąż wygadal ale średnio się cieszę bo to dopiero 7 tydzień.. byłam w sobotę rano na wizycie, serduszko biję, wszystko ok cieszę się ale jak wam już pisałam w jednej ciazy przestało bić serduszko w 10 tyg..dlatego nadal mam stresa..do tego jeszcze muszs chodzić na razie do pracy, a sił brakdziś to tam ledwo żyłam.. w pracy nie wiedząw ogóle w poprzednich ciążach to jakaś taka spokojniejsza byłam a teraz wszystko mnie denerwujejuż sobie sama z tym nastrojami nie radzę.. Ja z chęcią do wątku zamkniętego
reklama
Marzenaaa12
Oonieee przykro mi Trzymaj sie mocno. Mam nadzieję ze jeszcze dołączysz do grupy mamusiowejDziewczyny żegnam się z Wami. Niestety 7 TC i sam pęcherzyk, a u mnie nie ma opcji o przesunięciach bo to był transfer.