Też wczoraj mi tak zimno było, a ręce jakie lodowate miałam.Powiem Wam, że nie nadążam... raz mi zimno, dreszcze i się trzęsę, a raz duszno i gorąco... wczoraj czułam się dziwnie, bo wszyscy na krótki rękaw, a ja marzłam w bluzie nie wiem czy to normalne... W poprzednich ciążach tak nie miałam
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Oj tak, ja ledwo na katkę schodową mogę wyjść, mimo że niby nie śmierdzi, ale dla mnie cuchnie...Dziewczyny byłam ostatnio u teściowej. Tam mi zaśmierdziało padliną na samym wejściu. Myślałam że coś gotowała, ale nie. Te wyczulone zapachy w ciąży to masakra
To samo w sklepach
Albo już wczoraj w kościele to dramat. Perfumy, płyny do prania...
O właśnie, ja też. Może to ciśnienie czy cośTeż wczoraj mi tak zimno było, a ręce jakie lodowate miałam.
Kosinka94
Moderator
Ja mam stopy jak lód. Potrafię w upalne dni chodzić w 2 parach skarpet i też wcześniej tak nie miała, raczej było mi gorąco a w tej ciąży jest mi może nie tyle zimno co chłodno. Wczoraj wszyscy uciekali ze słońca, a stałam i było mi przyjemnie. Mam też problem z prysznicem, zawsze chłodny brałam teraz nie dam rady. Mam nadzieję że to przejdzie.Powiem Wam, że nie nadążam... raz mi zimno, dreszcze i się trzęsę, a raz duszno i gorąco... wczoraj czułam się dziwnie, bo wszyscy na krótki rękaw, a ja marzłam w bluzie nie wiem czy to normalne... W poprzednich ciążach tak nie miałam
Ostatnia edycja:
Marzenaaa12
Fanka BB :)
Mam to samo jak udezy mnie goraco to cala spocona jestem a za chwile zimno ze w swetrach chodze i skarpetkach. Na noc to samo klade sie w skatpetkach bo mi strasznie zimno a w nocy spie na poscieli bo tak mi goraco. W poprzedniej bylo mi caly czas goracoPowiem Wam, że nie nadążam... raz mi zimno, dreszcze i się trzęsę, a raz duszno i gorąco... wczoraj czułam się dziwnie, bo wszyscy na krótki rękaw, a ja marzłam w bluzie nie wiem czy to normalne... W poprzednich ciążach tak nie miałam
Serio
Mi z tym wątkiem obojętne, ale wiem że i w 10 tyg potrafią dołączać dziewczyny spoza kresek. Wtedy jest mniej zachodu jak się jeszcze chwilę poczeka. A może już nikt nie dołączy .
A to musi zrobić osoba która założyła ten wątek? Ja się nie znam totalnie na tym. Zrobię co każecie .
A to musi zrobić osoba która założyła ten wątek? Ja się nie znam totalnie na tym. Zrobię co każecie .
Serio
Jejku... ja już tak miałam z 2 tyg temu w kościele. Na zmianę dosłownie co kilka sekund czułam inne perfumy ludzi dookola. No myślałam że zwariuje.Oj tak, ja ledwo na katkę schodową mogę wyjść, mimo że niby nie śmierdzi, ale dla mnie cuchnie...
To samo w sklepach
Albo już wczoraj w kościele to dramat. Perfumy, płyny do prania...
O właśnie, ja też. Może to ciśnienie czy coś
PasiastyOgon
Moderator
Chyba może dowolna osoba, po prostu zakłada nowy, prywatny wątekMi z tym wątkiem obojętne, ale wiem że i w 10 tyg potrafią dołączać dziewczyny spoza kresek. Wtedy jest mniej zachodu jak się jeszcze chwilę poczeka. A może już nikt nie dołączy .
reklama