morticia_adams
Fanka BB :)
Rosalie, czy już wiadomo co z Tobą? Mam nadzieję, że już lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy. Pociągniemy jeszcze do końca maja, a potem będziemy prosić o zamknięty wątek.Dziewczyny, może chcecie mieć dział zamknięty? Zdjęcie dla przykucia uwagi
Zobacz załącznik 1633287
Nie ma dostępu nikt poza zaproszonymi osobami można pisać bardziej prywatnie, bo nie widzą nas wszyscyA na czym polega dział zamknięty?
Ja jestem za jak najbardziej.Dziewczyny, może chcecie mieć dział zamknięty? Zdjęcie dla przykucia uwagi
Zobacz załącznik 1633287
Ja tez jestem za.Ja jestem za jak najbardziej.
W sumie to wiem, że nic nie wiem z usg jest wszystko w porządku z dzidziusiem, 7tc,bijące serduszko. Tylko jajnik mam "zagazowany" cokolwiek to znaczy i chyba dlatego mnie tutaj trzymają. Dają mi duphaston i luteinę.Rosalie, czy już wiadomo co z Tobą? Mam nadzieję, że już lepiej