Szkieletor
Zaciekawiona BB
Miałam to samo po antybiotyku na zapalenie ucha tuż przed ciążą I przed świętami..Nic nie pomagało na dłużej i też czekałam na receptę na Macmiror tańcząc kankana.Teraz w ciąży była powtórka + zapalenie pecherza ale ubiłam Macmirorem w zalążku bo infekcja nieleczona jest dla ciąży ryzykowna. Jak możesz to kup w aptece korę dębu, rumianek, zrób " nasiadowke" z naparu i posiedź w tym kilka razy dziennie pupą. Może uda się umówić teleporadę z ginekologiem to wypisze kod na ereceptę to będzie szybciej?Cześć dziewczyny, skończyłam ostatnio antybiotyk na zapalenie zatok, i od razu po tym przyszła infekcja pochwy, chyba grzybica.. wizytę u gin mam w środę za 3 dni.. stresuję się, nie wiem czy tej wizyty nie przyśpieszyć, w aptece dano mi maść clotrimazoulum, że dla kobiet w ciąży też spokojnie można brać, trochę pomogło, ale nie za wiele, dalej swędzi, piecze i są upławy. Biorę też trivagin, ale martwię się żeby maluszkowi nic się nie stało.. jak myślicie, czy wizyta w środę nie jest mimo wszystko za późno?