Prawie 3 lata. Jak będziemy na zamkniętej, to napisze coś więcej i mogę podrzucić jakieś zdjęciaCudownie:-) marzy mi się wyjazd... mam nadzieję że już we 4 pojedziemy gdzieś na początku przyszłego roku. Długo mieszkałaś w Hiszpanii?
reklama
Marbolka
Fanka BB :)
Ja tez, chociaż to jest chyba tylko takie marudzenie bo na ogół źle znoszę upały. Chyba po prostu brakuje mi wiosennego słonkaJa zawsze marzyłam, żeby mieszkać gdzieś gdzie jest cieplej niż u nas
Gdyby było takie miejsce, gdzie cały rok jest 22-25 stopni to ja chętnie
My już doświadczyliśmy 34 stopni w tym roku, ale ja jestem upałolubna. Za to kremy z filtrem schodzą jak wodaJa tez, chociaż to jest chyba tylko takie marudzenie bo na ogół źle znoszę upały. Chyba po prostu brakuje mi wiosennego słonka
Gdyby było takie miejsce, gdzie cały rok jest 22-25 stopni to ja chętnie
Afja-Anetka
Niemcy, Francja, UK, Hiszpania. 2 miesiące jazdy autem po Europie i zwiedzania różnych hoteli i Airbnb
Dlatego nie byłam jeszcze u lekarza, bo ciężko mi znaleźć termin w prywatnych klinikach.
Fajnie
Tak zupełnie bez pracy?
Mój mąż na każdy wyjazd zabiera laptopa i zawsze coś pilnego... czasem mam ochote "odciąć" mu internet w telefonie i komputerze.
Mąż częściowo pracował, a ja wykorzystałam swój cały urlop z tego roku i zaległyFajnie
Tak zupełnie bez pracy?
Mój mąż na każdy wyjazd zabiera laptopa i zawsze coś pilnego... czasem mam ochote "odciąć" mu internet w telefonie i komputerze.
Sojka
Musiał to być wspaniały czas :-) ja to mam schizę ze nie doczekam do tej grupy zamkniętej. Bardzo się boję że ten zanik bólu piersi to już koniec...Prawie 3 lata. Jak będziemy na zamkniętej, to napisze coś więcej i mogę podrzucić jakieś zdjęcia
Blondi_87
Spokojnie mi ustąpił w zeszła niedzielę a w czwartek na USG wszystko było okMusiał to być wspaniały czas :-) ja to mam schizę ze nie doczekam do tej grupy zamkniętej. Bardzo się boję że ten zanik bólu piersi to już koniec...
Sojka
Dzięki za dobre słowo:-) mam nadzieję że to tylko moja panika, że ta 4 i ostatnia ciąża będzie dla mnie łaskawa i zakończy się szczęśliwie...Spokojnie mi ustąpił w zeszła niedzielę a w czwartek na USG wszystko było ok
reklama
Mnie wcale nie bolały. W pierwszej ciąży za to dość szybko zanikł.Musiał to być wspaniały czas :-) ja to mam schizę ze nie doczekam do tej grupy zamkniętej. Bardzo się boję że ten zanik bólu piersi to już koniec...