reklama
Butterfly.
Fanka BB :)
też mam to przed sobą 14msc na pokładzie@Kajmi robie tak samo jak Ty, z wynikami Sanco pójdę na prenatalne
I już wstępnie oglądam podwójne wózki…
Mona.lisa
Moja 15też mam to przed sobą 14msc na pokładzie
olka11135
@olka11135 jak wizyta, bo nie napisałaś?
Co zaczynam pisać to coś w pracy ode mnie chcą
Nie kumam, czemu nie płaca mi tylko za to, że jestem
Przyznam szczerze, że jestem w szoku bo nic dobrego się na lux med nie spodziewałam. Pani była bardzo miła, super uspokajająca, wszystko mi wytłumaczyła na spokojnie jak małemu dziecku Zbadała dokładnie, cały czas mówiła co i jak robi. Niestety mimo, że chyba samo USG nie jest takie stare to nie ma pod nie podłączonej drukarki wiec zdjęcia brak, później gdybym do niej nadal chodziła to można sobie zrobić fotkę ekranu.
Ale przechodząc do najważniejszego - mam w macicy 3mm pęcherzyk
Także wygląda na razie obiecująco.
@Blondi_87 proszę zmień mi terminy USG
04.05
11.05
13.05
pluto_nova
Moderator
wiedziałam, że niepotrzebnie panikujesz!Co zaczynam pisać to coś w pracy ode mnie chcą
Nie kumam, czemu nie płaca mi tylko za to, że jestem
Przyznam szczerze, że jestem w szoku bo nic dobrego się na lux med nie spodziewałam. Pani była bardzo miła, super uspokajająca, wszystko mi wytłumaczyła na spokojnie jak małemu dziecku Zbadała dokładnie, cały czas mówiła co i jak robi. Niestety mimo, że chyba samo USG nie jest takie stare to nie ma pod nie podłączonej drukarki wiec zdjęcia brak, później gdybym do niej nadal chodziła to można sobie zrobić fotkę ekranu.
Ale przechodząc do najważniejszego - mam w macicy 3mm pęcherzyk
Także wygląda na razie obiecująco.
@Blondi_87 proszę zmień mi terminy USG
04.05
11.05
13.05
@Kajmi robie tak samo jak Ty, z wynikami Sanco pójdę na prenatalne
I już wstępnie oglądam podwójne wózki…
U mnie młoda to będzie mieć 15 jak pokład się powiększy jak przeżyje pierwsze 3 miesiące to obiecuję że wystartuje w terenowej masakrze. Czy innym takimteż mam to przed sobą 14msc na pokładzie
Butterfly.
to u nas prawie 2 lata będzie miała już daje popalić bunt ma jakiś terazU mnie młoda to będzie mieć 15 jak pokład się powiększy jak przeżyje pierwsze 3 miesiące to obiecuję że wystartuje w terenowej masakrze. Czy innym takim
Butterfly.
jak tam u was bo u nas buntyMoja 15
A jak ma na imię?to u nas prawie 2 lata będzie miała już daje popalić bunt ma jakiś teraz
reklama
Butterfly.
KajaA jak ma na imię?
Załączniki