reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Cześć :) ja po wczorajszej wizycie- jest pęcherzyk żółtkowy. Około 4 tydzień i 6 dzień :) Ginekolog proponował już zwolnienie, ponieważ przez tryb pracy i atmosferę cierpie na chroniczny stres.. kolejną wizytę mam za tydzień i to mnie jeszcze bardziej denerwuje, bo boję się że nie pojawi się serce albo będzie za słabe.. Macie jakieś sposoby, żeby pozbyć się ciągłego uczucia spięcia i ściśniętego żołądka? :(
Współczuję ja też walczę ze stresem 😞

reklama
Współczuję ja też walczę ze stresem 😞
Łącze się z Wami w stresie 🤣 Ja muszę czekać 4 tygodnie do pierwszego usg, tez się cykam okropnie. Ale nie miejcie czarnych myśli, myślcie dobrze. Mi się dzisiaj śniło, ze poroniłam… właśnie przez to, ze wczoraj cały dzień się nakręciłam.
Idźcie na spacer, posprzątajcie w domu, zajmijcie czymś myśli 😀

Łącze się z Wami w stresie 🤣 Ja muszę czekać 4 tygodnie do pierwszego usg, tez się cykam okropnie. Ale nie miejcie czarnych myśli, myślcie dobrze. Mi się dzisiaj śniło, ze poroniłam… właśnie przez to, ze wczoraj cały dzień się nakręciłam.
Idźcie na spacer, posprzątajcie w domu, zajmijcie czymś myśli 😀
Ja trochę szybciej bo 11 wizyta, ale i tak się trochę boję i stresuj. Najlepsze jest to, że przy córce czułam tylko adrenalinę i ciekawość żeby zobaczyć ją na USG, zero strachu, niepewności.

Szczerze mówiąc przez to, co odwala się w pracy mało co myślę o wizytach, bo wiem, że dobiłabym się totalnie :/ a to co się odwala podchodzi już pod mobbing a jak się dowiedzą o ciąży to już całkowicie będzie ciężko. Umówiłam się z lekarzem, że czekamy na serce i automatycznie wyrzuca mnie na L4 (leczy mnie od dawna i od dawna zna sytuacje), ale zastanawiam się, czy to czekanie nie pogarsza sprawy

reklama