14:40
reklama
Butterfly.
Fanka BB :)
o to bliziutkowałbrzych
wenus018
12.4514:40
Lurinea
Ja rozważam poród w Dąbrowie Górniczej lub Zawierciu, czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tymi porodówkami lub słyszała coś od znajomych/rodziny? Kiedyś w DG była mordownia ale kilka lat temu przeszli modernizacje i wymienili praktycznie cały personel, chodzą słuchy, że teraz jest tam całkiem przyjemnie.
wenus018
Może kiedyś uda się zorganizować jakieś integracyjne spotkankoo to bliziutko
Butterfly.
pewnieMoże kiedyś uda się zorganizować jakieś integracyjne spotkanko
Jest nas trochę z tych okolic
olka11135
Ja też lubię zwracać uwagę na styl wypowiedzi, ale dla mnie np ważniejszy jest szacunek. Ja np nie rozumiem osób które od razu atakują mówiąc "drzesz ryjek" itp . Ryjek to może mieć świnia. Kończąc temat nie dogalysmy się nie miałam nic złego na myśli. Nie chciałam nikogo wprowadzić w błąd Ty za pewne też nie
A co jest złego w świni? Świna to takie same zwierzę jak pies i kot. Tak samo inteligentne i tak samo odczuwające
Dla mnie Ryjek to też bohater mojej ulubionej bajki
Enchanted
Ja o 15 jestem jednocześnie podekscytowana i wystraszona
mmmarcysia
Początkująca w BB
Ja 13:30, umieram ze strachu
reklama
G
guest-1708243405
Gość
ja jestem z okolic, napisałam na privJa rozważam poród w Dąbrowie Górniczej lub Zawierciu, czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tymi porodówkami lub słyszała coś od znajomych/rodziny? Kiedyś w DG była mordownia ale kilka lat temu przeszli modernizacje i wymienili praktycznie cały personel, chodzą słuchy, że teraz jest tam całkiem przyjemnie.