reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Ja rozważam poród w Dąbrowie Górniczej lub Zawierciu, czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tymi porodówkami lub słyszała coś od znajomych/rodziny? 🤔 Kiedyś w DG była mordownia ale kilka lat temu przeszli modernizacje i wymienili praktycznie cały personel, chodzą słuchy, że teraz jest tam całkiem przyjemnie.

Ja też lubię zwracać uwagę na styl wypowiedzi, ale dla mnie np ważniejszy jest szacunek. Ja np nie rozumiem osób które od razu atakują mówiąc "drzesz ryjek" itp . Ryjek to może mieć świnia. Kończąc temat nie dogalysmy się nie miałam nic złego na myśli. Nie chciałam nikogo wprowadzić w błąd Ty za pewne też nie

A co jest złego w świni? Świna to takie same zwierzę jak pies i kot. Tak samo inteligentne i tak samo odczuwające

Przechwytywanie.JPG

Dla mnie Ryjek to też bohater mojej ulubionej bajki

Przechwytywanie.JPG

reklama
Ja rozważam poród w Dąbrowie Górniczej lub Zawierciu, czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tymi porodówkami lub słyszała coś od znajomych/rodziny? 🤔 Kiedyś w DG była mordownia ale kilka lat temu przeszli modernizacje i wymienili praktycznie cały personel, chodzą słuchy, że teraz jest tam całkiem przyjemnie.
ja jestem z okolic, napisałam na priv :)