reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Jestem na 7t2d
Kiedy trochę zgłodnieję - czuję delikatnie mdłości. To oznacza że muszę natychmiast zjeść pomidora :) Z doświadczenia pierwszej ciąży wiem że to początek czegoś większego :)
w sumie w pierwszej ciąży tez miałam mdłości ale już nie pamiętam jak mocne były ale jest dzień kiedy muszę się zaprzyjaźnić się z kibelkiem a inny dzień jest ze mogę wszystko zjeść i nic mi nie jest 😅
1 ciąża rano szybko wstawałam i musiałam zjeść jogurt z moim kotem dawałam mu na papierek i tak się nauczył jest jogurt jak ktoś otwiera to on jest koło nas 😄

Od soboty zaczely się migreny i mdłości tylko rano przez kilka godzin, są na tyle silne z samego rana ze wybudzają ze snu 🤢
ojej migren ci współczuję miałam 1 w pierwszej ciąży i tak mnie bolała ze dopiero pomógł mi zimny prysznic i sen ale i tak bolała głowa okłady zimne z mrożonego groszku działałaj może Ci pomogą , tak to nie miałam ze mnie wybudzały nudnosci gorsza była zgaga przy końcu to spałam na siedząco 🙈🙈 oby w tej mnie nie dopadła 😅

reklama