Nie znam się na usg, ale według mnie cos jest w pęcherzyku albo pecherzyk żółtkowy albo zarodek, poczekaj cierpliwie kilka dni
reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
Ja to w sumie według apki mam 6 tydzień ale jestem pewna że ciąża jest młodsza bo owulacja była pzoniej. Ale brzuch mam taki, że spodnie ciężko dopiąć ...dziwne rzeczy.A ja mam pytanie do mam w kolejnej ciąży. Czy u was też zaczyna się brzuch wyraźnie zaokrąglać ? 7 tydzień.
Mimimka89
Ja w drugiej ciąży która była donoszona przytyłam 17 kg. Aż się boje tego szczerze mówiąc...U mnie 6+3 wg apki. Jeszcze nic nie widać. W pierwszej ciąży mało przytyłam i dlugo nie było widać brzucha. Ciekawa jestem jak będzie teraz.
Mimimka89
Zaglądaj do nas czasem wszytkiego dobregoJa już po wizycie i się żegnam.
Franek ma już 2 cm ale termin napewno na listopad (będzie kolejna CC) więc idę tam się rozgościć. Za was trzymam kciuki - @Owulacja i @pluto_nova rozkręccie wątek i niech wam się dobrze wsyztsko chowa i układa
To super czyli wszystko ok, to najważniejsze że bobo rośnie, może będzie na MikołajkiMam dokładnie ten sam termin na wczorajszej wizycie nawet wymiar dziecka taki sam czyli 9 mm
B
B206
Gość
Wygląda w sumie ładnie - tylko jak na młodsza ciążę Nie masz w sumie gwarancji kiedy była owulacja
reklama