reklama
pluto_nova
Moderator
Matko, Wy wszystkie już tak daleko, a ja dopiero 3+1 dzisiaj… A termin mam na 27.12 Ja jestem dopiero 10dpo więc pewnie jeszcze dużo dziewczyn do Nas dołączy
Blondi_87
Fanka BB :)
Ja 6+6 termin 01.12Matko, Wy wszystkie już tak daleko, a ja dopiero 3+1 dzisiaj… A termin mam na 27.12 Ja jestem dopiero 10dpo więc pewnie jeszcze dużo dziewczyn do Nas dołączy
wiktoria708
Ja tez nie jakoś daleko bo mam 4+0 i dziś 15dpo. Przewidywany termin porodu według apki to 22.12Matko, Wy wszystkie już tak daleko, a ja dopiero 3+1 dzisiaj… A termin mam na 27.12 Ja jestem dopiero 10dpo więc pewnie jeszcze dużo dziewczyn do Nas dołączy
ZoskaJoaska79
Aktywna w BB
Jedna procedura,udało się uzyskać 5 zarodków. Pierwsza ciąża zakończona poronieniem w 8 tyg,druga ciąża zakończona szczęśliwie porodem synka,teraz zabraliśmy ostatni zarodek,no i mam nadzieje ze zostanie z namija jeszcze powtórkę bety robię w poniedziałek i dopiero wtedy będę na pierwsza wizytę się umawiaćSuper! Ile podejmowaliście prób in vitro?
Ja bym jeszcze chwilę poczekała, są dziewczyny które dopiero będą się dowiadywać o ciąży bo nie każda z nas ma 28 dniowe cykle i nie każda była na staraczkach ja trafiłam na forum jak dowiedziałam się o pierwszej ciąży i nie wiedziałam kompletnie co teraz więc byłam już chwilę po teście ciążowym i pierwszej wizycie, później też będzie oczywiście możliwość dołączenia do prywatnych ale wiadomo to zawsze takie uczucie że się wchodzi już do zamkniętego kręgu. Sporo z nas też ma już w przeszłość przykre wspomnienia i wejście na prywatne to będzie taki krok w przód przynajmniej dla mnie i do póki nie będę pewna tego bijącego serca jak amen w pacierzu to będę bała się iść dalejJeszcze chyba warto poczekac chwilkę nie wiem jak reszta sądzi?
To pewnie będzie już serduszko.ja mam jutro pierwszą wizytę. Będzie 6+0
chciałabym żeby się uspokoić niby to już kolejna ciąża i powinnam wiedzieć wszystko co i jak a i tak się stresuję czy wszystko będzie dobrzeTo pewnie będzie już serduszko.
Madame JS
Mam wrażenie, że czytam o sobie... tzn. mam nadzieję - co do ciągu dalszego ;-)Jedna procedura,udało się uzyskać 5 zarodków. Pierwsza ciąża zakończona poronieniem w 8 tyg,druga ciąża zakończona szczęśliwie porodem synka,teraz zabraliśmy ostatni zarodek,no i mam nadzieje ze zostanie z namija jeszcze powtórkę bety robię w poniedziałek i dopiero wtedy będę na pierwsza wizytę się umawiać
Też miałam jedną procedurę, też 5 zarodków w piątym dniu. Pierwsza ciąża zakończona poronieniem w 9-10 tygodniu, teraz miałam drugi transfer.
reklama
Hej. Ja też dzisiaj byłam na usg. Om 5.03.2023 narazie tylko pęcherzyk. Kolejna wizyta dopiero za 2 tygodnieHejka laski, dołączam do wątku kreski są, dzisiaj bylam u gin kontrolnie, teoretycznie 5/6tydzien ale zarodka jeszcze nie widac w pęcherzyku płciowym. Jak u Was? Widac juz? I w jakim tygodniu jestescie?