Owulacja
Fanka BB :)
Ale oni tak robią. Ja byłam na wizycie gdzie już było widać serduszko i mimo to lekarz do mnie też powiedział, że to, że teraz jest wszystko dobrze wcale nie znaczy że z tej ciąży urodzi się dziecko.Cześć. Pisałam tutaj kiedyś na samym początku, jak beta wyszła mi pozytywna i wzrost był okej. Pisaliście mi, żebym nie szła do lekarza na tak wczesnym etapie a ja? Oczywiście poszłam. Pęcherzyk ciążowy widoczny we właściwym miejscu, niby z miesiączki 5w4d ale lekarz powiedział, żeby wrzucić na luz, ze dopiero za około 2 tygodnie pewnie będzie więcej widać bo ciąża na bank młodsza. Ale stresuje się bardzo lekarz dał mi l4 już ciążowe, bo pracuje z dziećmi i mogę się czymś zarazić + mam dużo stresów w pracy. Kazał mi leżeć, spac dużo jeśli tego potrzebuję, pachnieć, nie denerwować się. Ale opowiadał mi tez, ze zdarzają się ciąże bezzarodkowe i ze w razie w to mam się nie przejmować bo nie jest to zależne ode mnie. Powiedział, ze musi mnie o tym poinformować bo nie może mówić tylko o przyjemnych rzeczach. No i teraz siedzę, czytam i się denerwuje.
Stosuj się do zaleceń, odpoczywaj, śpij. Kiedy masz następną wizytę?