reklama
ama1005
Zaciekawiona BB
Ja jeszcze nie zaczęłam właśnie. Za dużo tego wszystkiego jest i nie wiadomo od czego zacząć na razie etap intensywnej analizy ale chyba zdecydujemy sie na zakup baby hug gdyż mamy piętro w domu i to wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem jako łóżeczko na parterze. Rozważałam też lezaczek od babyborn ale to jest mniej funkcjonalne chyba. Maniaaa87 zamówienie apteczne masz jakąś konkretną listę czy to już z praktyki wiesz co?
Trochę już praktyki mam, bo mam już córkę. Majtki poporodowe, podpaski, podkłady, wkładki.laktacyjne i trochę kosmetyków na sutki. Chusteczki, pampersy, jakąś podstawowa pielęgnacja dla maluszka. Baby bjorn mam i polecam bardzoJa jeszcze nie zaczęłam właśnie. Za dużo tego wszystkiego jest i nie wiadomo od czego zacząć na razie etap intensywnej analizy ale chyba zdecydujemy sie na zakup baby hug gdyż mamy piętro w domu i to wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem jako łóżeczko na parterze. Rozważałam też lezaczek od babyborn ale to jest mniej funkcjonalne chyba. Maniaaa87 zamówienie apteczne masz jakąś konkretną listę czy to już z praktyki wiesz co?
ama1005
Zaciekawiona BB
Aa czyli już jesteś zaprawiona w bojuzazdroszczę dopytam jeszcze korzystałaś z dostawki czy z osobnego łóżeczka? Mnie chyba na ten moment najbardziej przeraża wstawanie w nocy na karmienie. W tej chwili (27 t.c) to nawet nie budzę sie w nocy na toaletę. Musze spac ciągiem 8h by pozniej funkcjonować liczę na to że jakoś hormony i instynkt pomożeTrochę już praktyki mam, bo mam już córkę. Majtki poporodowe, podpaski, podkłady, wkładki.laktacyjne i trochę kosmetyków na sutki. Chusteczki, pampersy, jakąś podstawowa pielęgnacja dla maluszka. Baby bjorn mam i polecam bardzo
Mam 2.5 łatkę. Do tej pory się budzimy miałam dostawkę, mam drewniane łóżeczko... córka śpi z namiAa czyli już jesteś zaprawiona w bojuzazdroszczę dopytam jeszcze korzystałaś z dostawki czy z osobnego łóżeczka? Mnie chyba na ten moment najbardziej przeraża wstawanie w nocy na karmienie. W tej chwili (27 t.c) to nawet nie budzę sie w nocy na toaletę. Musze spac ciągiem 8h by pozniej funkcjonować liczę na to że jakoś hormony i instynkt pomoże
ama1005
Zaciekawiona BB
Szczerze to właśnie tego chciałabym uniknąć- spania razem. ZobaczymyMam 2.5 łatkę. Do tej pory się budzimy miałam dostawkę, mam drewniane łóżeczko... córka śpi z nami
olka11135
Fanka BB :)
Hej! Kompletujecie już rzeczy dla Maleństw? Od czego zaczynacie?
Myślę, że spora część grudniowych mam ma już większość jak nie całą wyprawkę, jakby nie patrzeć komuś z terminem 01.12 zostało do porodu mniej niż 60 dni do tego dochodzi kwestia cesarki/wywołania, które często odbywają się nawet 2 tygodnie przed faktycznym terminem porodu. Także lada chwila pierwszym grudniówkom, zostanie ledwo miesiąc
Ja akurat niewiele posiadam, ale to wynika z tego, że raczej liczę na poród w styczniu i po dwójce dzieci raczej mam do wyprawki bardzo ograniczone podejście. Poprzednio torbę pakowałam w weekend, a urodziłam we wtorek
Ubranka i pampersy w pierwszej kolejnościHej! Kompletujecie już rzeczy dla Maleństw? Od czego zaczynacie?
ama1005
Zaciekawiona BB
Myślę, że spora część grudniowych mam ma już większość jak nie całą wyprawkę, jakby nie patrzeć komuś z terminem 01.12 zostało do porodu mniej niż 60 dni do tego dochodzi kwestia cesarki/wywołania, które często odbywają się nawet 2 tygodnie przed faktycznym terminem porodu. Także lada chwila pierwszym grudniówkom, zostanie ledwo miesiąc
Ja akurat niewiele posiadam, ale to wynika z tego, że raczej liczę na poród w styczniu i po dwójce dzieci raczej mam do wyprawki bardzo ograniczone podejście. Poprzednio torbę pakowałam w weekend, a urodziłam we wtorek
reklama