reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Hej :) Dołączę do Waszej grupy 😊 Wizyta dopiero za tydzień 12.05 ale za mna już jedno poronienie w 6 tc i mega stres... 🙁 Caly czas jestem na lekach luteina, Duphaston i Estrofem i tak najprawdopodobniej do 12 tc.

reklama
Synkowi idą zęby i uspokoił się dopiero po lekach. Teraz leży na mnie i powoli zasypia. Trochę boję się ruszyć.
Dzisiaj przez cały dzień mnie mdliło i czułam się zmęczona :(
Oj współczuję, w majówkę to przechodziliśmy. Ponad dwie doby mały przyklejony do mnie. Ale tym samym odstawiliśmy smoczka (bo dodatkowo wyszedł mu jakiś nalot na języku) więc chociaż jakaś korzyść z tego wyniknela :p
Wiem, że plotkują, ale z obawy przed poronieniem do 12 tygodnia, wolałam o tym nie mówić. No cóż, nie wyszło.
Jak w środę na usg wszystko będzie dobrze, to powiem w pracy dla świętego spokoju. Tym bardziej, że nie czuje się dobrze (zawroty głowy, mdłości) i cały czas przełożonej mówię, że to problem z hormonami. 🤪
W sumie sama prawda, że problem z hormonami :D może nie problem, ale reszta się zgadza :D

Dobra laski - grupa zamknięta ruszyła... Jeśli ktoś umknął przy dodawaniu i nie ma dostępu niech się zgłosi pod tym postem 🙂

Hej :) Dołączę do Waszej grupy 😊 Wizyta dopiero za tydzień 12.05 ale za mna już jedno poronienie w 6 tc i mega stres... 🙁 Caly czas jestem na lekach luteina, Duphaston i Estrofem i tak najprawdopodobniej do 12 tc.
Mam dokladnie tak jak ty oprocz leków. Zatem razem czekamy do 12 maja... w nerwach :(

reklama