reklama
Elph
Fanka BB :)
Oj współczuję, w majówkę to przechodziliśmy. Ponad dwie doby mały przyklejony do mnie. Ale tym samym odstawiliśmy smoczka (bo dodatkowo wyszedł mu jakiś nalot na języku) więc chociaż jakaś korzyść z tego wyniknelaSynkowi idą zęby i uspokoił się dopiero po lekach. Teraz leży na mnie i powoli zasypia. Trochę boję się ruszyć.
Dzisiaj przez cały dzień mnie mdliło i czułam się zmęczona
W sumie sama prawda, że problem z hormonami może nie problem, ale reszta się zgadzaWiem, że plotkują, ale z obawy przed poronieniem do 12 tygodnia, wolałam o tym nie mówić. No cóż, nie wyszło.
Jak w środę na usg wszystko będzie dobrze, to powiem w pracy dla świętego spokoju. Tym bardziej, że nie czuje się dobrze (zawroty głowy, mdłości) i cały czas przełożonej mówię, że to problem z hormonami.
B
B206
Gość
Dobra laski - grupa zamknięta ruszyła... Jeśli ktoś umknął przy dodawaniu i nie ma dostępu niech się zgłosi pod tym postem
L
Lonka99
Gość
Dobra laski - grupa zamknięta ruszyła... Jeśli ktoś umknął przy dodawaniu i nie ma dostępu niech się zgłosi pod tym postem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
B
B206
Gość
A widzisz a wpisywałam Ciebie - zajmę się tymMnie nie ma na tej grupie
Poczekam aż się wszystkie zgłoszą
ziutella
Tez poproszeDobra laski - grupa zamknięta ruszyła... Jeśli ktoś umknął przy dodawaniu i nie ma dostępu niech się zgłosi pod tym postem
Malgo21
Mam dokladnie tak jak ty oprocz leków. Zatem razem czekamy do 12 maja... w nerwachHej Dołączę do Waszej grupy Wizyta dopiero za tydzień 12.05 ale za mna już jedno poronienie w 6 tc i mega stres... Caly czas jestem na lekach luteina, Duphaston i Estrofem i tak najprawdopodobniej do 12 tc.
Malgo21
Mnie nie maDobra laski - grupa zamknięta ruszyła... Jeśli ktoś umknął przy dodawaniu i nie ma dostępu niech się zgłosi pod tym postem
reklama
Hej! Jestem tu nowa, podczytuje was od jakiegoś czasu. Mój termin to 25.12.23, również proszę o dodanie do grupy zamkniętejDobra laski - grupa zamknięta ruszyła... Jeśli ktoś umknął przy dodawaniu i nie ma dostępu niech się zgłosi pod tym postem