W pierwszej ciąży bety nie robiłam. Jak sobie pomyślę ile kłucia znów będzie to brrrCześć, mykaj we wtorek na betę
reklama
Alexz89
Fanka BB :)
Da się przeżyć I tak najgorsze (dla mnie) nastąpi po pionizacjiW pierwszej ciąży bety nie robiłam. Jak sobie pomyślę ile kłucia znów będzie to brrr
Alexz89
Dla nas to to będzie drugie dziecko (córka z lutego 2022), które było planowane więc zero zaskoczenia Z pierwszym był większy szok, że udało się za pierwszym razem.Jak wasi partnerzy zareagowali na wieści o ciąży??
Madame JS
U nas niespodzianki raczej nie było ;-) To cały czas bardzo zmedykalizowany proces... Więc tak naprawdę pozytywny test był tylko kolejną wiadomością na długiej liście różnych efektów procedur.Jak wasi partnerzy zareagowali na wieści o ciąży??
Blondi_87
Ja poza bólem piersi i większą sennością (czyli zamiast chodzić spać o 2 w nocy idę 22-23) to nie mam żadnych objawówU mnie partner jeszcze nie wie. Aktualnie jestem w domu rodzinnym na 1.5 tygodnia.
Jak się czujecie? Bo ja mam mdłości. Nie wiem czy nie za szybko? W pierwszej ciąży jakoś w 6 tygodniu się pojawiły
Jovi
U mnie też nie wiedział, bo miałam powiedzieć po wizycie u gina. Ale wczoraj samo wyszło jak zrobił drinka na wieczorny filmU mnie partner jeszcze nie wie. Aktualnie jestem w domu rodzinnym na 1.5 tygodnia.
Jak się czujecie? Bo ja mam mdłości. Nie wiem czy nie za szybko? W pierwszej ciąży jakoś w 6 tygodniu się pojawiły
Ja ostatnio mam bóle podbrzusza raz większe raz mniejsze.
wiktoria708
Hej,
Witam się z Wami nieśmiało z grupy kwietniowych staraczek
Dwa dni temu ujrzałam dwie kreski w 10dpo. Na betę śmigam dopiero we wtorek, póki co testy wychodzą pozytywne. Jest radość ale po stracie w ubiegłym roku, towarzyszy nam również masa stresu
Witam się z Wami nieśmiało z grupy kwietniowych staraczek
Dwa dni temu ujrzałam dwie kreski w 10dpo. Na betę śmigam dopiero we wtorek, póki co testy wychodzą pozytywne. Jest radość ale po stracie w ubiegłym roku, towarzyszy nam również masa stresu
reklama