reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
W ogóle moja dzisiejsza wizyta była u jakiejś randomowej gin co miała tragiczne opinie. Tzn z 30 procent opinii była skrajnie negatywna, reszta ok. Szłam z nastawieniem że się mogę nic nie dowiedzieć, na szczęście dostałam dobre wiadomości, ale dotknęło mnie jak powiedziałam że jestem po dwóch poronieniach, i że były to ciąże biochemiczne. Ta się pyta czy było coś na USG, mówię że nie, a ona machnęła ręką "to nie wiadomo czy to nawet poronienie było". No kurde to co innego :/ strasznie przykre jak lekarze są tacy mało delikatni. Biochem nie biochem, większość osób to w jakiś sposób dotknie.
Co to za strona?
Pewnie elactancia :)

I ile taka prywatna wizyta kosztuje?

Ja z nim też mam jedno nieprzyjemne doświadczenie. Poszłam na wizytę w wieku 19 lat. Chciałam tabletki antykoncepcyjne. Kazał mi wrócić z matką, oczywiście recepty nie wystawił. I bez żadnego pytania o wcześniejsze współżycie czy było czy nie było, od razu zrobił USG dopochwowe.

I ile taka prywatna wizyta kosztuje?

Ja z nim też mam jedno nieprzyjemne doświadczenie. Poszłam na wizytę w wieku 19 lat. Chciałam tabletki antykoncepcyjne. Kazał mi wrócić z matką, oczywiście recepty nie wystawił. I bez żadnego pytania o wcześniejsze współżycie czy było czy nie było, od razu zrobił USG dopochwowe.
150 zł.
To fakt nie mile spotkanie. W sumie nie mądre z jego strony .
tak bo on w tym samym gabinecie ma godziny gdzie na NFZ przyjmuje i godziny prywatnie 😅 Więc nie ma różnicy tak naprawdę, tylko tyle, że zapłacisz, a terminy na NFZ do Niego i tak bliskie, bo same babcie tam chodzą 🤡
powiem ci ze bardzo dużo młodych kobiet chodzi do niego jak czekałam na wizytę to więcej młodych jak starych.
Wizyty prywatne ma przeważnie po 15.30 a rano na NFZ.

150 zł.
To fakt nie mile spotkanie. W sumie nie mądre z jego strony .
powiem ci ze bardzo dużo młodych kobiet chodzi do niego jak czekałam na wizytę to więcej młodych jak starych.
Wizyty prywatne ma przeważnie po 15.30 a rano na NFZ.
no ja jak byłam na NFZ to same babcie były. Moim zdaniem szkoda płacić jak i tak na tym samym sprzęcie i w tym samym gabinecie pracuje co na NFZ

reklama