Teraz byłam u Drążka, u którego trochę gdzieś racjonalne myślenie zgubiłam i po wizycie byłam załamana. A ciążę będzie prowadził Nowacki. A Ty?to ja miałam okres 7 marca i od czego to zależy
Do kogo chodzisz ?
reklama
wenus018
Fanka BB :)
ja miałam ostatni okres 23 marca ale owulacja była już 31marca lub 1 kwietnia więc tydzień wcześniejto ja miałam okres 7 marca i od czego to zależy
Do kogo chodzisz ?
@Lucy97 to ja plus minus owulacje miałam 15 dc bolało mnie podbrzusze 16-19dc podejrzewam owulacje ale to teraz tak ciężko ogarnąć skąd taka przepaść i ja sobie już wkręcam
U mnie owulacja była jakoś w 34 dniu cyklu.
Elph
A dobrze pobralaś mocz? Trzeba się najpierw podmyć, ale najlepiej samą wodą, wytrzeć np ręcznikiem papierowym i pobrać środkowy strumień. W pierwszej ciąży właśnie raz mi badanie moczu wyszło tragiczne a okazało się że nie wiedziałam że trzeba się podmyćJa już wgl jadę na wizytę z pakietem badań, bo lekarz napisał mi SMS co przygotować, więc trochę mnie to uspokoiło już widzę jakieś bakterie w moczu się nazbierały
Butterfly.
Teraz byłam u Hłuszija .Teraz byłam u Drążka, u którego trochę gdzieś racjonalne myślenie zgubiłam i po wizycie byłam załamana. A ciążę będzie prowadził Nowacki. A Ty?
A czemu zgubiłaś
Bardzo dużo śluzu płodnego i otwarta szyjka. Testami nigdy nie sprawdzałam owu dlatego to są tylko moje przypuszczenia.A po czym wiesz ze miałaś późną owulacje.
Oni chyba maja ustawione na 28 dc chyba a nie każda kobieta ma takie krótkie cykle . Pierwsza ciąża sprawdziłam 7 dni była mlodsza i się zgadzało a tutaj jakoś nie mogę dojść kiedy była by owulacja
4 kwietnia owulacja,
15 kwietnia cieńka druga kreska na teście.
Butterfly.
to szybko miałaś owulacjeja miałam ostatni okres 23 marca ale owulacja była już 31marca lub 1 kwietnia więc tydzień wcześniej
wenus018
z om jest 4t5d a wg USG wczoraj 5t4dto szybko miałaś owulacje
Wczoraj dziewczyny mówiły że to ten sam pokrój co Drążek Bo gdybym logicznie myślała to jego słowa by mnie nie dobiły, a wczoraj po wizycie płakałam co mi się nie zdarza bo uważam się za twardą babęTeraz byłam u Hłuszija .
A czemu zgubiłaś
reklama
Butterfly.
to ja 1 kwietnia miałam bardzo blada kreskę na teście a 10.04 już od razu były 2 krechy czerwone więc gdzie te 10 dni chyba że źle zmierzył bo ciężko na początku takie ziarenko zbadaćBardzo dużo śluzu płodnego i otwarta szyjka. Testami nigdy nie sprawdzałam owu dlatego to są tylko moje przypuszczenia.
4 kwietnia owulacja,
15 kwietnia cieńka druga kreska na teście.