Owulacja
Fanka BB :)
Ale on chyba też pracuje na Bema?ja chodzę do Sadowskiego, on mi prowadził prawie całe starania i działał w sprawie poronień, tylko że ja z pakietu Medicover
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale on chyba też pracuje na Bema?ja chodzę do Sadowskiego, on mi prowadził prawie całe starania i działał w sprawie poronień, tylko że ja z pakietu Medicover
z Nowackim nie miałam przyjemności, ale widzę, że opinie okNo właśnie już ochłonęłam i wiem że to był zły ruch pójście do niego. Tylko mnie zestresował. U Piotrowskiej pierwszą ciążę prowadziłam. Teraz do Nowackiego chodzę.
ja biorę Pregna plus, niby kwas foliowy i niezbędne witaminy w jednej tabletce, ale właśnie książeczkę mam z tej firmy i zastanawiam się czy tylko to na pewno wystarczy? Więc tez z chcęcią się dowiem co polecacieKobitki a takie mnie pytanie jeszcze nurtuje.
Najlepsze witaminy? Biorę witaminy i kwas foliowy z formy Solgar ale wczorajszy lekarz powiedział mi, żebym zaczęła brać inne, bo ta firma podobno średnia. Dał tam jakieś swoje sugestie ale zastanawiam się czy nie było to z „polecenia” bo książeczkę ciąży wypisał mi właśnie refundowana tej formy.
mój? Nie, kiedyś pracował, teraz w Medicusie w szpitalu jednego dniaAle on chyba też pracuje na Bema?
To który to jest od wymyślonej ciąży chemicznejmój? Nie, kiedyś pracował, teraz w Medicusie w szpitalu jednego dnia
Hłuszij z Polkowic, ale on też pracuje na Bema, więc spoko ekipaTo który to jest od wymyślonej ciąży chemicznej
Byłam u niego jeden jedyny pierwszy i ostatni raz w swoim życiu jak miałam 18 latHłuszij z Polkowic, ale on też pracuje na Bema, więc spoko ekipa
daj spokój, przyjął mnie w zwykłych ciuchach, z taką lnianą koszulą z wcięciem na klacie, żebym widziała jakie ma włosy na klacieByłam u niego jeden jedyny pierwszy i ostatni raz w swoim życiu jak miałam 18 lat
Pueria Uno, wybrałam po przeczytaniu opinii Pana TabletkiKobitki a takie mnie pytanie jeszcze nurtuje.
Najlepsze witaminy? Biorę witaminy i kwas foliowy z formy Solgar ale wczorajszy lekarz powiedział mi, żebym zaczęła brać inne, bo ta firma podobno średnia. Dał tam jakieś swoje sugestie ale zastanawiam się czy nie było to z „polecenia” bo książeczkę ciąży wypisał mi właśnie refundowana tej formy.
Pewnie siwe loczkidaj spokój, przyjął mnie w zwykłych ciuchach, z taką lnianą koszulą z wcięciem na klacie, żebym widziała jakie ma włosy na klacie