Owulacja
Fanka BB :)
Kiedy kontrola?Pęcherzyk 6,5 mm. Z USG wiek ciąży 3-4 tydzień. Albo ciąża jest młodsza albo się nie rozwija trzeba czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy kontrola?Pęcherzyk 6,5 mm. Z USG wiek ciąży 3-4 tydzień. Albo ciąża jest młodsza albo się nie rozwija trzeba czekać
Przepraszam, że się wtrącam na inny wątek ale co Cie niepokoi w takim pęcherzyku skoro beta 6 dni temu wynosiła 300?Pęcherzyk 6,5 mm. Z USG wiek ciąży 3-4 tydzień. Albo ciąża jest młodsza albo się nie rozwija trzeba czekać
U mnie beta wczoraj 345. Przyrost w normie, ale wg aplikacji mam 24 grudnia termin, jednak wydaje i się, ze później powinien być. Ktoś tez ma termin w tych okolicach? Jak z beta?
za dwa tygodnie bardzo się boje. Smutno mi się zrobiło. Wiem że ciąża może być młodsza ale płakać mi się chce.Kiedy kontrola?
Powiedziałam to lekarzowi a lekarz powiedział że na ten moment nie ma pewności czy jest to ciąża młodsza czy się ciąża nie rozwija i żeby brać pod uwagę dwie opcje. Była to wizyta na NFZ niepotrzebnie chyba na nią szłam.Przepraszam, że się wtrącam na inny wątek ale co Cie niepokoi w takim pęcherzyku skoro beta 6 dni temu wynosiła 300?
Ostatnio coraz więcej jest takich lekarzy którzy tylko straszą pacjentów... Ja uważam, że jest ok sądząc po tym jaką miałaś betę 6 dni temu. Każda ciąża rozwija się inaczej. Gorzej gdyby pęcherzyk miał 3mm bo wtedy faktycznie trochę za mały.Powiedziałam to lekarzowi a lekarz powiedział że na ten moment nie ma pewności czy jest to ciąża młodsza czy się ciąża nie rozwija i żeby brać pod uwagę dwie opcje. Była to wizyta na NFZ niepotrzebnie chyba na nią szłam.
Ola sprawdziłam jak było u mnie. W dniu spodziewanej miesiączki na mój 31 dniowy cykl beta wynosiła 559. Mniej niż u Ciebie. A dzisiaj byłam na wizycie i jest wszystko w porządkuJa mam termin na koniec, może nawet na sam początek stycznia. Mniej więcej dzisiaj/jutro powinnam dostać okres więc równo 4tc - beta z dziś 671,0 mIU/ml - mnie to osobiście załamało
Ola sprawdziłam jak było u mnie. W dniu spodziewanej miesiączki na mój 31 dniowy cykl beta wynosiła 559. Mniej niż u Ciebie. A dzisiaj byłam na wizycie i jest wszystko w porządku
Ja mam termin na koniec, może nawet na sam początek stycznia. Mniej więcej dzisiaj/jutro powinnam dostać okres więc równo 4tc - beta z dziś 671,0 mIU/ml - mnie to osobiście załamało