Widzę, że to ty mnie atakujesz a nie ja . Ja tylko stwierdziłam fakt.Nie bardzo rozumiem i wiem, po co tak krzyczysz?
Gdybyś zamiast rozdziawiać ryjek skupiła się na tym co napisałam to zauważyłabyś że po pierwsze napisanie, iż przy umowie na czas nieokreślony nie można zwolnić nie jest błędem bo nie można. A w ciągu minuty dodałam, że oczywiście na umowie na czas określony nie można zwolnić, ale można tej umowy nie przedłużyć. Normalnie bym edytowała post, ale akurat nie miałam możliwości, stąd dwa wpisy po sobie. W ciąży często leci wzrok więc polecam konsultację z okulistą.
Złość piękności szkodzi, stres w ciąży jest nie wskazany, brak kultury i brak umiejętności w merytrycznym dyskutowaniu to już inna kwestia - jest sporo kursów w tym temacie i również z całego serduszka bardzo polecam.
Zobacz załącznik 1520204
W której części mojego pytania zacytuję bo już wiem, że czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona: "Nie przechodziłaś ani nie szczepiłaś się na ospę?" jest napisane, że osoby które miały w swoim życiu bądź są na nią szczepione nigdy już na nią nie zachorują?
reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Ej no weź to stare dzieje rodziłam tam tuż po tej aferze i nie było po tym śladuTylko trzeba być szczupłą
Lekarka nazwała otyłe kobiety w ciąży wielorybami. Wywołała burzę
"Bądź jak Ewa, zamknij lodówkę i jedz dla dwojga a nie za dwoje. Ułatwisz życie i nam i sobie" - napisała na Instagramie Gizela Jagielska, lekarka z Powiatowego Zespołu Szpitali z siedzibą w Oleśni...www.fakt.pl
na NFZ wtedy jeszcze pracowała na BemaNo widzisz, bo chodziłaś do niej prywatnie, prawda?
Owulacja
Nie było capslockaJa jestem tylko głupią dziennikarką i z tego co się orientuję to wykrzykniki, to krzyk, ale co ja tam wiem xD
olka11135
Ej no weź to stare dzieje rodziłam tam tuż po tej aferze i nie było po tym śladu
Wiesz nie wiem ile ważyłaś, ale wiele dziewczyn plus 100kg naprawdę boi się leczyć po tekstach od lekarzy, które słyszą
Ja czegoś takiego nie rozumiem jesteśmy tu żeby się wspierać a nie wytykać komuś intermunkcje czy wykrzykniki przykro mi że ktoś to tak odebrał. No ale trudno nie każdemu się dogodzi .Nie było capslocka
olka11135
Widzę, że to ty mnie atakujesz a nie ja . Ja tylko stwierdziłam fakt.
Stwierdzasz fakt jednocześnie wprowadzając w błąd Mam nadzieję, że każdej ciężarnej której skończy się umowa w 8tc przedłużysz ją do dnia porodu
reklama
Owulacja
70 kg w dniu porodu, ale leżały ze mną większe dziewczyny i na prawdę, nie było problemu w kuluarach dziewczyny czytały sobie tę historię i rozmawiały o tym, ale ta lekarka okazała się być na prawdę w porządkuWiesz nie wiem ile ważyłaś, ale wiele dziewczyn plus 100kg naprawdę boi się leczyć po tekstach od lekarzy, które słyszą