reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Nie bardzo rozumiem i wiem, po co tak krzyczysz?
Gdybyś zamiast rozdziawiać ryjek skupiła się na tym co napisałam to zauważyłabyś że po pierwsze napisanie, iż przy umowie na czas nieokreślony nie można zwolnić nie jest błędem bo nie można. A w ciągu minuty dodałam, że oczywiście na umowie na czas określony nie można zwolnić, ale można tej umowy nie przedłużyć. Normalnie bym edytowała post, ale akurat nie miałam możliwości, stąd dwa wpisy po sobie. W ciąży często leci wzrok więc polecam konsultację z okulistą.
Złość piękności szkodzi, stres w ciąży jest nie wskazany, brak kultury i brak umiejętności w merytrycznym dyskutowaniu to już inna kwestia - jest sporo kursów w tym temacie i również z całego serduszka bardzo polecam.

Zobacz załącznik 1520204

W której części mojego pytania zacytuję bo już wiem, że czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona: "Nie przechodziłaś ani nie szczepiłaś się na ospę?" jest napisane, że osoby które miały w swoim życiu bądź są na nią szczepione nigdy już na nią nie zachorują?
Widzę, że to ty mnie atakujesz a nie ja . Ja tylko stwierdziłam fakt.

reklama
reklama
Wiesz nie wiem ile ważyłaś, ale wiele dziewczyn plus 100kg naprawdę boi się leczyć po tekstach od lekarzy, które słyszą
70 kg w dniu porodu, ale leżały ze mną większe dziewczyny i na prawdę, nie było problemu :) w kuluarach dziewczyny czytały sobie tę historię i rozmawiały o tym, ale ta lekarka okazała się być na prawdę w porządku :)