wenus018
Fanka BB :)
a do jakiego chodzisz ? Ja zapisałam się do Andrzeja Szewczuka.Jeszcze nic nie wiem o szpitalach we Wrocławiu. Na razie mam tylko nadzieję że trafiłam na ok lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a do jakiego chodzisz ? Ja zapisałam się do Andrzeja Szewczuka.Jeszcze nic nie wiem o szpitalach we Wrocławiu. Na razie mam tylko nadzieję że trafiłam na ok lekarza
Wybrałam lekarza w "Ginemedica". Jeszcze nie mam pewności, żeby mówić coś. Na razie mam mieszane uczucia o tym centrum medycznyma do jakiego chodzisz ? Ja zapisałam się do Andrzeja Szewczuka.
Dziewczyny skąd jesteście w ogóle ?
Szczecin
o mam.1h pociągiem do WrocławiaWrocław
Ja się tam leczyłam i będę prowadzić ciążę. Wszystko zależy od lekarzaWybrałam lekarza w "Ginemedica". Jeszcze nie mam pewności, żeby mówić coś. Na razie mam mieszane uczucia o tym centrum medycznym
Wrocław