Owulacja
Fanka BB :)
Ej masz zadatki na moderatorkę@duska1205 Ty też masz dzisiaj wizytę nie? O której?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej masz zadatki na moderatorkę@duska1205 Ty też masz dzisiaj wizytę nie? O której?
będę czekać na relację z wizyty!Tak, na 16:40 jadę Już siedzę w pracy jak na szpilkach
nie, nie… chciałam tylko ułatwić komuś zadanie, bo sama mam jutro wizytę i interesuje mnie kto jeszcze w tym tygodniu. Przecież była tu chyba chętna osoba? I co? Na pisaniu się skończyło?Ej masz zadatki na moderatorkę
Ja mam w środęnie, nie… chciałam tylko ułatwić komuś zadanie, bo sama mam jutro wizytę i interesuje mnie kto jeszcze w tym tygodniu. Przecież była tu chyba chętna osoba? I co? Na pisaniu się skończyło?
to w środę się będę Ciebie pytać na którą maszJa mam w środę
Ej masz zadatki na moderatorkę
Ja rodziłam w styczniu tego roku i lubie się wtrącać wiec ekhm ekhm … podciągając się pod wypowiedz @Zazuu brałam dupka mniej więcej do 13 tygodnia i u Olgusia nie ma ŻADNEJ WADY, której pojawienie można by było podciągnąć pod stosowanie progesteronu (ma wade stopki o podłożu najpewniej genetycznym, ale to na marginesie) - także jeśli SĄ wskazania, a po dupku nie wystepują u mamy negatywne reakcje (bo czasami wpływa na nastroj - i to mam na myśli) - lekarz go przepisał, to należy go brać.Jest to progesteron tylko syntetyczny.
Dziewczyny naprawdę zlitujcie się. To jestt lek z powodzeniem stosowany od wielu lat, pomaga sprowadzać na świat zdrowe i szczęśliwie donoszone dzieci.
Jeśli są wskazania do jego brania to należy to robić
Ja jestem pomysłodawcą więc wykonawca musi być innynie, nie… chciałam tylko ułatwić komuś zadanie, bo sama mam jutro wizytę i interesuje mnie kto jeszcze w tym tygodniu. Przecież była tu chyba chętna osoba? I co? Na pisaniu się skończyło?
A Ty jutro idziesz do jakiegoś zaufanego lekarza, u którego chcesz potem prowadzić ciążę?to w środę się będę Ciebie pytać na którą masz
ja do swojego idę jutroA Ty jutro idziesz do jakiegoś zaufanego lekarza, u którego chcesz potem prowadzić ciążę?