u mnie aplikacja pokazywała owulację tydzień wcześniej, a z moich obserwacji wiem, że była tydzień później. I jak zaznaczyłam w apce ciążę to pokazywało mi starszą ciążęHej jestem po wizycie u gin.
Wg miesiączki powinien to być 6 tydzień,natomiast w USG wygląda na 5
Tak myślałam że mogła mi się przesunąć owulacja...
Czy któraś z was tak miała?
reklama
weronika18
Początkująca w BB
No mi też tak pokazuje trudno, może być i młodsza, oby tylko skończyło się szczęśliwieu mnie aplikacja pokazywała owulację tydzień wcześniej, a z moich obserwacji wiem, że była tydzień później. I jak zaznaczyłam w apce ciążę to pokazywało mi starszą ciążę
Blondi_87
Fanka BB :)
Ja dziś czułam niepokój z powodu skrzepów i braku objawów ciążowych więc spontaniczna wizytę zaliczyłam dzisiajKto jutro wizytuje? Mi coś te bóle brzucha nie dają spokoju i wolę iść to skontrolować więc spontanicznie idę jutro na wizytę. Kto ze mną ?
VERONICA89
oj bardzo dużo ja już mam myśli jak to będzie z takimi maluszkamiWitam, kolejna mamusia z 2022, jest nas spore grono
uspokoiłaś się po tej wizycie?Ja dziś czułam niepokój z powodu skrzepów i braku objawów ciążowych więc spontaniczna wizytę zaliczyłam dzisiaj
Owulacja
A korzystałaś z forum internetowego?Nawet jak się nic nie dzieje to pójdę dla własnej psychiki . Już widzę że ta ciąża będzie inna od tamtej. W tamtej miałam taki pełen luz i to ja raczej uspokajałam innych.
takA korzystałaś z forum internetowego?
reklama
Tak, ale też dużo koleżanek równo zaszło w ciążę także mieliśmy kółko wzajemnej adoracjiA korzystałaś z forum internetowego?