reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

chirurgia w moim mieście to umieralnia. Mój tato był tam 3 lata temu po potrąceniu. Miał połamane większość żeber, krwiaka na głowie, przebite płuco i gdyby nie to że ja i moja siostra zrobiłyśmy tam haje to pewnie by go tak do domu wypuścili bez badania, choć i tak wypuścili po 3 dniach. Musiał się na pasku od spodni przymocowanym do łóżka podciągać bo pielęgniarki nie raczyły mu pomóc wstać do kibla. No masakra. Mojej przyjaciółce wycięli tam zdrowy wyrostek, okazało się że miała zapalenie jelit a nie wyrostka. Mojej klientce ucięli zdrowa pierś, bo mysleli że rak, a jak przyszła histopatologii okazało się że to nic rakowego. Osttanio też na grupie z naszego miasta dziewczyna szukała świadków bo jej dziadek zmarł przez zaniedbania właśnie na tym oddziale. Napisalam jej wiadomość że jakby chciala jakiś pozew zbiorowy stworzyc to ja się na to pisze i mam też kilka osób poszkodowanych. Nie zrobiłam z tym nic, podejrzewam że z gnojami bym nie wygrała sama, jak nas będzie więcej to można coś ugrac. Ale póki co dziewczyna milczy.

Do góry