reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

ale pięknie 😊 az chce się żyć.

ja teściowa to bym w ogóle nie wpuściła przez całe życie 🤣 na szczęście nie pcha się, woli latać z koleżankami a mi to na rękę. Za to moja mama jakby mogła to najchetniej zamieszkalaby z nami i pomagała jak mogła. Ale że mieszka ode mnie 10 min piechotą to przychodzi często a jak jest ciepło to my u nich przesiadujemy w ogródku całe dnie. Mojej małej jak nie widzi 2 dni to jest chora, tata mówi że nie idzie z nią wytrzymać 🤣 także niekiedy muszę ją stopowac bo by wszystko chciała za nas robić. A o.swietach to nie wspomnę, obraziłaby się jakbysmy do niej nie przyszli. Uważa że dopóki ma zdrowie to robi święta u siebie i mamy cała rodzina.przychodzic do niej, oczywiście pomagamy jej w przygotowaniach. Ale działa to też w obie strony bo ja jak robię obiad a ona.jest w pracy zanoszę się. Tacie i siostrze też zawsze słoik zupy zaniosę bo oni uwielbiają moje zupy. Więc my tacy bardzo rodzinni jesteśmy. Mój mąż widzę że też się taki staje bo on z takiej rodziny gdzie wszyscy wszystko ukrywaja, każdy patrzy tylko na siebie byle jemu dobrze było.

A ja wczoraj płakałam że piersi nie bolą a dziś w nocy nie umiałam się na boki obrócić tak bolały. Rano popuscily ale zaś mdłości i zawroty głowy takie miałam że ledwo z przedszkola do pracy doszłam. Takie mdłości że aż miło 🤣(do czego to doszło żebym dobrostan swojej ciąży określała na podstawie dolegliwości ). 13.30 wizyta także trzymajcie kciuki.

Ja też trzymam za inne dzisiejsze wizyty 🙏

Do góry