reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej! :) Nowa grupa już powstała, tylko niestety nie mamy póki co możliwości nikogo tam dodać bez zamęczania mailami adminki forum... A praktycznie wszystkie dziewczyny z tego wątku przeniosły się tam, bo ciężko nadrobić dwa osobne wątki. Może za jakiś czas dostaniemy możliwość samodzielnego dodawania nowych dziewczyn do tego prywatnego wątku, to Cię dołączymy jeśli będziesz chciała :)
tak, poproszę 😊

reklama
Komentarz gościnny: Cześć dziewczyny, jestem październikową mamą 2022 ale i mamą półtorarocznego chłopca. Mam na sprzedaż wózek Cybex Balios S Lux z adapterami do fotelika Avionaut Pixel, uchwytem na kubek i parasolką. Gdyby któraś z Was była zainteresowana to dajcie znać :)

Hej, dużo jest dziewczyn, które nie są w grupie prywatnej, a chcialyby kontynuować wątek tutaj?
Krótko o sobie : w listopadzie stuknie mi 29 lat, to moja 3 ciąża, 2 poprzednie poronione w 7 i 8 tygodniu. Porobiłam mnóstwo badań i właściwie oprócz wysokich nk wszystko wyszło super. Obecnie jestem w 12+2. Pomimo potwierdzonej owulacji i terminie z apki na styczeń z usg termin porodu 30.12. Jestem po pobraniu krwi na pappe, ale wynik nic mi nie mowi🙈 29.06 mam prenatalne :)

Krótko o sobie : w listopadzie stuknie mi 29 lat, to moja 3 ciąża, 2 poprzednie poronione w 7 i 8 tygodniu. Porobiłam mnóstwo badań i właściwie oprócz wysokich nk wszystko wyszło super. Obecnie jestem w 12+2. Pomimo potwierdzonej owulacji i terminie z apki na styczeń z usg termin porodu 30.12. Jestem po pobraniu krwi na pappe, ale wynik nic mi nie mowi🙈 29.06 mam prenatalne :)
Hej jeszcze raz, witaj :) Super, że tym razem wszystko idzie ku dobremu. A krwi na Pappę nie powinno się czasem pobierać w tym samym czasie/dniu co USG prenatalne? Bo chyba wtedy wyniki są bardziej miarodajne, a u Ciebie to będzie ponad tydzień różnicy (chyba, że coś źle zrozumiałam).

reklama
Hej jeszcze raz, witaj :) Super, że tym razem wszystko idzie ku dobremu. A krwi na Pappę nie powinno się czasem pobierać w tym samym czasie/dniu co USG prenatalne? Bo chyba wtedy wyniki są bardziej miarodajne, a u Ciebie to będzie ponad tydzień różnicy (chyba, że coś źle zrozumiałam).
Właśnie to jest coś czego nie wiem. Czytam że dziewczyny miały tego samego dnia, a u mnie to będzie aż 2 tygodnie różnicy, bo krew pobierana 15 czerwca a USG 29 czerwca. Nie pytałam ginekologa czemu takie postępowanie.

Do góry