U mnie na szczęście nie ma upałów, ale jak zawsze byłam ciepło i słońcolubna, tak teraz reaguję na letnie słońce jak wampir W słoneczny dzień tylko pod parasolem. Pamiętaj o nawadnianiuDzień dobry
Dziewczyny jak sobie radzicie z upałami? Czy tylko mi co chwila jak wyjdę na zewnątrz robi sie słabo?
Też musze się zaopatrzyć w nowe staniki bo już coś ciasno się robi. A co do wagi to ja na nią nie staje bo i tak mam sporo kg za dużo
reklama
Ooo no to o tym masażu nie czytałam, kurcze ile to jeszcze lektury przede mną ale chyba też ważne jest nawilżenie samo w sobie . Mnie strasznie swędzi lewy bok, jakbym miała pchełki , tylna łapka i drapu drapuTeż mi się to obiło o uszy, że dużo sztucznych dodatków, ale nie wnikałam, bo i tak nie używam. U mnie leci balsam z Uriage i olejek jojoba (bo i jedno i drugie mi zalega i chcę wykończyć ). Już tu kiedyś pisałam, że czytałam badania wg których olejek sam w sobie nie ma większego znaczenia, to kilku (nasto) minutowy masaż skóry jest ważny. Olejek ma tylko dawać poślizg.
U mnie chyba, jak kiedyś w życzeniach, kilogramy idą w cycki, bo brzuch tak sobie średnio rośnieA ja biustonosza narazie nie zmieniam coś wolno rosną te guziczki
A tak szczerze mówiąc to już wolałabym chyba, żeby szło w brzuch, bo nie nadążam z tymi stanikami.
Tak, nawilżenie tak samo ważne, ale to z tym wydaje mi się, że każdy olejek sobie poradzi Najlepiej na wilgotną albo nabalsamowaną skórę, żeby "zamknąć" tą wilgoć w skórze olejkiem właśnie.Ooo no to o tym masażu nie czytałam, kurcze ile to jeszcze lektury przede mną ale chyba też ważne jest nawilżenie samo w sobie . Mnie strasznie swędzi lewy bok, jakbym miała pchełki , tylna łapka i drapu drapu
Oczywiście jak dopiero będziesz kupować, to możesz się porozpieszczać jakimś super specjalnym na rozstępy, to często też działa jako zachęta do regularnego używania
PaniK92
Fanka BB :)
Tak tez o tym słyszałam i, ze po prostu stosować olejek migdałowy. Pytanie tylko czy szczotkujecie się tez na sucho?U mnie chyba, jak kiedyś w życzeniach, kilogramy idą w cycki, bo brzuch tak sobie średnio rośnie
A tak szczerze mówiąc to już wolałabym chyba, żeby szło w brzuch, bo nie nadążam z tymi stanikami.
Tak, nawilżenie tak samo ważne, ale to z tym wydaje mi się, że każdy olejek sobie poradzi Najlepiej na wilgotną albo nabalsamowaną skórę, żeby "zamknąć" tą wilgoć w skórze olejkiem właśnie.
Oczywiście jak dopiero będziesz kupować, to możesz się porozpieszczać jakimś super specjalnym na rozstępy, to często też działa jako zachęta do regularnego używania
Słyszałam o balsamie palmers dla kobiet w ciazy, ze jest super ale nie ma go nigdzie stacjonarnie
Karola z nadzieją
Ja zaprzestałam szczotkowania w czasie ciąży ale wiem ze można, choc lepiej okolice brzucha unikać bądź szczotkować mniej szorstka szczotkaTak tez o tym słyszałam i, ze po prostu stosować olejek migdałowy. Pytanie tylko czy szczotkujecie się tez na sucho?
Słyszałam o balsamie palmers dla kobiet w ciazy, ze jest super ale nie ma go nigdzie stacjonarnie
MartaMarkry
u mnie jest w rossmanie!Tak tez o tym słyszałam i, ze po prostu stosować olejek migdałowy. Pytanie tylko czy szczotkujecie się tez na sucho?
pannadarianna
podobno dużo lepsza jest mustela niż palmers po tym co mi koleżanki mówią terazTak tez o tym słyszałam i, ze po prostu stosować olejek migdałowy. Pytanie tylko czy szczotkujecie się tez na sucho?
jest w RossmannTak tez o tym słyszałam i, ze po prostu stosować olejek migdałowy. Pytanie tylko czy szczotkujecie się tez na sucho?
reklama
MartaMarkry
palmers jest bardziej tłusty i bardziej treściwy. Mustela mam teraz i jak nałożę to wchłania się szybko. Jako se palmers sprawdził się w pierwszej ciszy to teraz planuje na zmianę z mustella.podobno dużo lepsza jest mustela niż palmers po tym co mi koleżanki mówią teraz