reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Nie stresuj się, wszystko powinno być ok. Mam pieska, który waży ok. 45 kg. Wychodzę z nim codziennie i też zdarza się, że nie ja pieska, a piesek mnie szarpnie. 😉
Obawy rozumiem, także jak masz możliwość to weryfikuj.

Ja też dziś po rozmowie z genetykiem. Proponują amniopunkcję albo właśnie badanie wolnego DNA.
Ja w pierwszym momencie stwierdzilam ze muszęodłożyć te 2000 zł
Nie stresuj się, wszystko powinno być ok. Mam pieska, który waży ok. 45 kg. Wychodzę z nim codziennie i też zdarza się, że nie ja pieska, a piesek mnie szarpnie. 😉
Obawy rozumiem, także jak masz możliwość to weryfikuj.

Ja też dziś po rozmowie z genetykiem. Proponują amniopunkcję albo właśnie badanie wolnego DNA.
No zobaczymy co powie lekarz ... Z jednej strony fajnie byłoby zrobić to badanie . Z drugiej 2000 zl to nie 200 🙂🙂🙂

reklama
Nie stresuj się, maluszek jest już duży i takie jednorazowe szarpnięcie nie powinno zaszkodzić. Ale dobrze, że masz jutro lekarza, to Cię uspokoi :)
U mnie leci 14+ tc i jest całkiem fajnie, mdłości minęły, energii trochę więcej (choć do wulkanu energii to mi jeszcze trochę brakuje), jedzenie znormalniało :) A Ty, poza stresem, jak się czujesz?
😊😊 no oby oby dziewczyny , właśnie czekam w kolejce do mojej gin....U mnie 14sty będzie jutro, ja mdłości jeszcze odczuwam ale nie w każdy dzień. Na pewno jest poprawa i jeśli chodzi o energię to również chociaż zjazdy też się zdarzają 🙂🙂🙂🙂 teraz tylko mnie zastanawia, jak się obraca z boku na bok podczas leżenia , to wcześniej czułam w środku piłeczkę wielkości pomarańcza, teraz gdzieś to chyba trochę ustalo, kurcze nie wyobrażam sobie spania 5 miesięcy tylko na jednym boku 😕🙃

Dziewczyny piszę tutaj bo nie ma mnie na tym prywatny forum niestety. Powiedzcie bo kojarzę że część z Was bierze ślub. Czy bierzecie też kościelny? Jeśli tak to czy przy spisywaniu protokołu przedślubnego u księdza mówiłyście o ciąży?

Dziewczyny piszę tutaj bo nie ma mnie na tym prywatny forum niestety. Powiedzcie bo kojarzę że część z Was bierze ślub. Czy bierzecie też kościelny? Jeśli tak to czy przy spisywaniu protokołu przedślubnego u księdza mówiłyście o ciąży?
brałam 10 lat temu ślub i mówiliśmy że jestem w ciąży , ksiądz nauki przedślubne nam przyspieszył że wyrobiliśmy się w 2 tyg 😆

Dziewczyna, wiadomo już co z dołączeniem do wątku prywatnego...
Czy nadal cisza.
@Hol-inka napisala wczoraj rano ponownie do adminki z prosba o dolaczenie pozostalych dziewczyn. Na razie zero odpowiedzi :(
My tylko cywilny, wiec zbytnio nie pomoge :)
😊😊 no oby oby dziewczyny , właśnie czekam w kolejce do mojej gin....U mnie 14sty będzie jutro, ja mdłości jeszcze odczuwam ale nie w każdy dzień. Na pewno jest poprawa i jeśli chodzi o energię to również chociaż zjazdy też się zdarzają 🙂🙂🙂🙂 teraz tylko mnie zastanawia, jak się obraca z boku na bok podczas leżenia , to wcześniej czułam w środku piłeczkę wielkości pomarańcza, teraz gdzieś to chyba trochę ustalo, kurcze nie wyobrażam sobie spania 5 miesięcy tylko na jednym boku 😕🙃
Powodzenia! Juz chyba jestes po wizycie, daj koniecznie znac, jak poszlo! Co do spania na jednym boku, to zalezy chyba, jaki masz juz brzuszek, ale tez ciezko mi sobie wyobrazic, zeby to juz bylo konieczne :)

Hej dziewczyny! Ja mam pytanie odnośnie lotów w ciazy :)
Decydujecie się na lot samolotem w ostatnie wakacje przed powiększeniem rodziny? Minął 3 miesiąc , czuje się pewniej i ostatnio na wizycie zapytałam gin ale powiedziała, ze krótkie loty owszem ale ona mi nie da zaświadczenia ponieważ nigdy nie wiadomo. Strasznie mnie kusi lot ale No cóż obawiam się! Nadmienię, ze jestem na heparynie i acardzie. Dajcie znać , gdzie się wybieracie i czy wybieracie samolot czy auto :)

reklama
Niestety nie mogę wejść, wyskakuje błąd :/
Bo nie jesteś jeszcze dodana do wątku :( Czekamy na odpowiedź od @aniaslu , bo same nie możemy tego zrobić, ten wątek jest jakby nie do końca poustawiany. Niby wszystkie jesteśmy moderatorkami i możemy sobie wzajemnie kasować posty, ale nie możemy dodawać nowych osób. Coś jest nie tak.

Tu jest lista dziewczyn, które czekają na dodanie:

@Gonzi
@Tajka03
@ewela90
@Cytryna*
@olenka201
@PaniK92
@Dorotii
@Nantes
@zaneta_a

Do góry