Karola z nadzieją
Fanka BB :)
To tak zamiast dobrej książki na dobranocWchodzi człowiek po weekendzie a tu 50 stron zaległości
Jesteście niesamowite ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak zamiast dobrej książki na dobranocWchodzi człowiek po weekendzie a tu 50 stron zaległości
Jesteście niesamowite ❤
Ja też w czwartek mdlosci mam ale i tak się martwię jak każda z nasMam dokladnie to.samo jeszcze mdlosci odpuscily to juz calkiem w glowie pelno mysli ale trzeba wytrzymac ja mam wizyte 6 czerwca jeszcze kilka dni.
faktycznie widać po wyrostku i tych charakterystycznych ,,widełkach " na końcu . Będzie dziewczyneczkaNie mam pojęcia, ale nie zawahał się mówiąc, że to dziewczyna
Z dziś niestety nie mam, nie drukował mi, bo tydzień temu miałam prenatalne, dziś dr chciał tylko sprawdzić sam co i jak Jedna z Was po wrzuceniu USG z prenatalnych napisała mi, że wygląda na dziewczynkę, wrzucam jeszcze raz do wglądu
Ja miałam badanie ginekologiczne na pierwszej wizycie hmm i szybkie usg. Normalnie widzę co Lekarz to inaczej...a ja się właśnie zastanawiałam czemu nie miałam badania ginekologicznego, byłam w 7 tygodniu, lekarz serduszka też nie dał posłuchać mówiąc, że to nie jest zalecane.
Ahaa jest to moja 3 ciąża a czuje sie jakbym w pierwszen byla i dziękuję za wyjaśnienienieeee , na tylnej nawet lepiej bo można szybciej poczuć ruchy dziecka a jak jest na przedniej łożysko no to jest bardziej jakby asekurowanie dziecko
Gdzieś tak wyczytałam
Dziękuję za wyjaśnienieUwaza sie ze jak lozysko jest na tylnej scianie predzej czuc ruchy dziecka. Jesli lozysko jest na przedniej scianie jest to dodatkowa amortyzacja .
Mialam mdlosci najczesciej po jedzeniu teraz sporadycznie . Wymiotow nie mialam . Piersi dalej bola przy dotyku no i sennosc to narazie nie odpuszcza codziennie kolo 14 -15 oczy mi leca
Tak wiem musi byc dobrze . To zmeczenie to jest okropne. Jeszcze jak maz jest w domu to nie ma problemu moge sie zdrzemnac ale.jesli ma.2 zmiane to nie ma szans trzeba miec oko na dzieci. Moja znajoma tez najgorzej do 24 tyg ciagle wymioty i szpital bo odwodniona .Nic się nie martw ja też te typowe objawy miałam bardzo krótko (tydzień, dwa ok 8 tygodnia). Teraz czuję się naprawdę dobrze tylko tak jak Ty o 14-15 jestem już mega zmęczona i często po pracy (albo w trakcie) muszę się zdrzemnąć.
I jeszcze mam dość wrażliwe skutki i brzuch mi strasznie wywala czasem.
Wszystko jest dobrze
Cieszmy się naprawdę kumpela przez całą ciążę miała mdłości i czuła się fatalnie.
Jezu, a ja jestem wniebowzięta normalnie, że mdłości praktycznie już nie mam (odpukać w niemalowane )Mam dokladnie to.samo jeszcze mdlosci odpuscily to juz calkiem w glowie pelno mysli ale trzeba wytrzymac ja mam wizyte 6 czerwca jeszcze kilka dni.