Hej kobietki, trochę mnie nie było i szczerze nie mam jak nadrobić was, ale już pisze co się wydarzyło..
Dostałam jak pewnie każda z was cały zestaw badań do zrobienia, mocz, morfologia, glukoza itp..
Cała niedzielę dzwonił do mnie jakiś numer, ale byłam pewna, że to znowu ta natrętna pani z Play, ale dostałam smsa, że proszą o pilny kontakt synevo, więc od razu weszłam w wyniki badań online i Uwaga kiła wyszła dodatnia..! W poniedzielek już z samego rana byłam u swojej pani ginekolog dała mi skierowanie do dermatologa, ale coś mnie podkusiło i oddzwoniłam do tej pani co próbowała się ze mną skontaktować i powiedziała, żeby zrobić dokładniejsze badania i pojechałam 5 minut przed zamknięciem i wytłumaczyłam jaka sytuacja i panie mnie na spokojnie przyjęły i pobrały krew, od niedzieli miałam dni wyjęte z życia, płakałam i myślałam tylko i tym czy mąż mnie nie zdradził, chociaż on wyrzekał się żeby kiedykolwiek mnie zdradził, ale pewnie nie jedna z was na moim miejscu pomyślała by to samo, bo przecież z nikąd się nie wzięło...
Uwaga dzisiaj dostałam wyniki tych dokładniejszych badań, wynik UJEMNY..!
miałam fałszywie pozytywny wynik, a mi się świat zawalił, ale już wracam do żywych, bo tyle się napłakałam, że szok... Nie życzę nikomu