reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Kupilam sobie poduszkę do spania
Katarzyna Przygoda. W opiniach na znanym lekarzu ma 2 Opinie gdzie błędnie zmierzyła NT w 11 tygodniu a później u innego lekarza sie to nie potwierdziło 😤 Mam nadzieje, że u mnie to tez pomyłka.. Generalnie wizyta trwała kilka minut a na opisie jest ze wszystko sprawdzone.. Czy są narządy itd Jakoś nie chce mi sie wierzyć.
Jak ja nie trawie takich lekarzy co już im się nie chce ,bo się wypalili itp I na odpierdziel szybko robia badania, a ty człowieku się denerwujesz,czekasz na te wizyte z utęsknieniem ehh

reklama
Przepraszam ze nie dawałam znać ale prosto po lekarzu jechaliśmy w podróż do rodzinki i dopiero usiadłam spokojnie 🙂 melduje ze po prenatalnych wszystko jest na swoim miejscu, całe 6,3cm człowieka 🥰 krew tez pobrana także wyniki będą zaktualizowane za kilka dni :) tylko jest umiejscowione na tylnej ścianie i słabo widział i przeszedł na dopochwowe i tak mnie wynaciskal ta głowica ze masakra 🙈 lekarz stwierdził ze nie powie jaka płeć bo musiał się tak nagimnastykować ze nie widział, ale nam się wydaje ze widać na fotce kto tam mieszka 🙈 dla nas płeć nie ważna, ważne ze zdrowe 🥰
Super fotka ☺️

Kurczę, to już sama nie wiem. Wizyta była bardzo krótka, od razu nastraszyla mnie tym zbyt wysokim NT i mierzyła go 2 razy bo zastanawiała się czy zmierzyła to czy co innego. Generalnie było to badanie przez powłoki brzuszne a jestem w 11+1, według usg 11+5. No nic.. w piątek mam prywatnie badania prenatalne i zobaczę czy diagnoza się potwierdzi. Naczytałam się już, że 3,3 to jeszcze nie wyrok a tylko większe ryzyko wad. Jak w piątek się potwierdzi diagnoza to zrobię sanco albo nifty. Zależy co doradzi lekarz a amiopunkcja w ostateczności. Dodaje w ogóle zdjęcie okruszka. ❤️ Dziewczyny jak myślicie? Widać wyrostek? Bo mi wyglada na to, że jest do góry i będzie chłopak 🥹
Super fotka☺️

Kurczę, to już sama nie wiem. Wizyta była bardzo krótka, od razu nastraszyla mnie tym zbyt wysokim NT i mierzyła go 2 razy bo zastanawiała się czy zmierzyła to czy co innego. Generalnie było to badanie przez powłoki brzuszne a jestem w 11+1, według usg 11+5. No nic.. w piątek mam prywatnie badania prenatalne i zobaczę czy diagnoza się potwierdzi. Naczytałam się już, że 3,3 to jeszcze nie wyrok a tylko większe ryzyko wad. Jak w piątek się potwierdzi diagnoza to zrobię sanco albo nifty. Zależy co doradzi lekarz a amiopunkcja w ostateczności. Dodaje w ogóle zdjęcie okruszka. ❤️ Dziewczyny jak myślicie? Widać wyrostek? Bo mi wyglada na to, że jest do góry i będzie chłopak 🥹
piękna mała istotka 🙂 dobre podejście. Powiem Ci szczerze, że jak okaże się to co ja myślę, czyli pomyłka lekarki to normalnie bym jej chyba nagadała. A na pewno bym ją obsmarowała na znanym lekarzu. Trzymaj się i życie cierpliwości i spokoju na ten nasz nie piękny weekend 💛💛💛

Dziewczyny to ja dla odmiany z wagi 56 waze juz 65 😱😱😱😱 co prawda miesiąc dużo leżałam ale nie jem jakos sporo. Dzis mam 13+3 aż się boję co będzie później zwłaszcza, że w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg i bardzo boje się powtórki 🤣
Ja przytyłam po 28 😅 wyglądałam jak wieloryb.. 🙈 ale to na własne życzenie w większości.. bo jadłam nie dla dwojga tylko za wszystkich sąsiadów 🤣

reklama
Do góry