reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej Dziewczyny
Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok takze kamień z serca ❤❤❤ dzidzia zdrowa, tylko nie ujawniła swojej płci niestety, także czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę. Może się ujawni. Dzis 12+1 🥰
Śliczne fotki❤ dziewczynki są wstydliwe i często późno ujawniają swoją płeć 😉

reklama
Ja to już czekam na połówkowe prenatalne, takie śliczne zdjęcie mam z synkiem i tak pięknie go było widać ❤️ pamiątka do końca życia ❤️
IMG_20210818_143005.jpg

Jej jakie piękne zdjęcia dzieciaczkow 🥰🥰🥰 bardzo się cieszę, że jest wszystko Oki i rosną zdrowo🥰
ja rano byłam na badaniach i jestem ledwo zywa bo jestem na wychowawczym i zazwyczaj śpię z synkiem do 9😁 A tutaj trzeba było wstać o 6. Ale właśnie zasnął przy cycku to idę spróbować się trochę przespać 😁

Pocieszę Cię, tez biorę Acard 75. Jestem w 10+0 i została mi odstawiona luteina i Duphaston :) ja zwyczajnie za 2-4dni skontroluje progesteron :)
O to jeszcze odważniej poszedł lekarz hihi Mi jeszcze powiedziała, żebym pamiętała tylko brać ten duphaston bo to będzie jedyny progesteron. Ale może ja po procedurze in vitro też mam tam jakoś inaczej z tymi hormonami.

Hej Dziewczyny
Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok takze kamień z serca ❤❤❤ dzidzia zdrowa, tylko nie ujawniła swojej płci niestety, także czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę. Może się ujawni. Dzis 12+1 🥰
Pieknie, najważniejsze ze wszystko ok, o płci zdążycie się jeszcze dowiedzieć 🥰
Ja to już czekam na połówkowe prenatalne, takie śliczne zdjęcie mam z synkiem i tak pięknie go było widać ❤️ pamiątka do końca życia ❤️
Zobacz załącznik 1402813
Kochane wszystko w porządku z dzidzią 😍😍 machała nawet rączką. Badania prenatalne umówione na 02.06.2022
Wszystkie dzisiejsze widoki piękne 😍😍

encorton to steryd? Nie martw się, ja biorę akurat metypred, ale w poprzedniej ciąży odstawiałam dopiero pod koniec ciąży, po 30 tc, wiec wydaje mi się ze spokojnie… ale oczywiście lekarzem nie jestem.
Tak steryd. No nie wiem z czego wynika odstawienie tego tak szybko, na koniec kwietnia to był 8 tydzień. No już nic nie poradzę, pobrałam sobie trochę więcej :/

reklama
O to jeszcze odważniej poszedł lekarz hihi Mi jeszcze powiedziała, żebym pamiętała tylko brać ten duphaston bo to będzie jedyny progesteron. Ale może ja po procedurze in vitro też mam tam jakoś inaczej z tymi hormonami.
Tak, ja tez mam 3 transfery in vitro za sobą, a teraz udało mi się naturalnie i właśnie mi tłumaczył, ze przy invitro dłużej ten progesteron się bierze :) dobrze ze masz jeszcze Duphaston, to zawsze lepiej dla głowy :D

Do góry