MartaMarkry
Fanka BB :)
jakiś rabat by mogli nam daćHaha to będzie falowo Ty 8-> @MartaMarkry 9-> ja 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakiś rabat by mogli nam daćHaha to będzie falowo Ty 8-> @MartaMarkry 9-> ja 10
Za poleceniejakiś rabat by mogli nam dać
Jeju, piękny dzień, z pięknymi wieściami to prenatalne już tuz tuzU mnie dzisiaj tez dobre wieści, dzidziuś powinien być 10+2 a jest 10+5 także rośnie, serduszko bije, ma już 3.79 cm wszystko jest Ok, prenatalne mam 24 maja
Ale co dokładnie ? Widać pęcherzyk zoltkowy, malutki (to dobrze ) jak to w młodej ciąży. Na jego brzegu gdzieś się czai zarodek (być może tutaj po prawej dolnej stronie) ale to już trzeba ruszać głowicą by być pewnym.Potrafi któraś odczytać USG?
Zobacz załącznik 1400294
Ja pochodzę z Gdańska, ale od kilku miesięcy mieszkam w DEa skąd jesteś ?
Zdecydowanie powiedzcie, że jesteście "od tej z wczoraj" może coś Wam naliczą a ja powiem na dzień dobry, że Was zrekrutowałam i że 20% zniżki się należyZa polecenie
Ale co dokładnie ? Widać pęcherzyk zoltkowy, malutki (to dobrze ) jak to w młodej ciąży. Na jego brzegu gdzieś się czai zarodek (być może tutaj po prawej dolnej stronie) ale to już trzeba ruszać głowicą by być pewnym.
Jeśli jest YS to JEST zarodek - czasami zbyt mały by było go widać na usg ale jest po pojawieniu się YS 1-2 dni później można zobaczyć zarodek a kilka dni później serduszko