reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny, Wy też macie momentami takie napady wilczego głodu a dosłownie 10-15 minut później znów ssanie w żołądku, ale już psychicznie brak ochoty na jedzenie? Zwariuję z tym chyba 😅
Ja mam takie napady, ssanie a jak juz ide do kuchni to nie mam ochoty na nic, i jem od miesiaca rano platki z mlekiem. Dzisiaj mi przeszlo

reklama
Jeszcze dziś rano miałam dokladnie takie myśli jak Ty, nawet powiedziałam lekarzowi ze ja się ciągle stresuje czy jest ok bo nie mam żadnych objawów. A on na to, że należy się tylko cieszyć. Tydzień szybko zleci, trzymam kciuki 😍
Ja niedawno martwiłam się brakiem objawów, od wczoraj wieczór non stop mdłości, po zjedzeniu czegokolwiek uczucie jakby ktoś miał rękę w brzuchu i ściskał mój żołądek. Chce mi się wymiotować a nie mogę. Masakra.
Czy Wy coś stosujecie na to?

Ja niedawno martwiłam się brakiem objawów, od wczoraj wieczór non stop mdłości, po zjedzeniu czegokolwiek uczucie jakby ktoś miał rękę w brzuchu i ściskał mój żołądek. Chce mi się wymiotować a nie mogę. Masakra.
Czy Wy coś stosujecie na to?
Ja zniwelowałam mdłości witaminą B6, ale nie miałam tak, jak Ty, że ściska mi żołądek po jedzeniu, mnie po prostu od niego odrzucało.

Hej dziewczyny, właśnie się załamałam, pomimo tego, że lekarz nie kazał mi robić kolejny raz bety ja ją dziś zrobiłam i jestem załamana. Beta z 26.04 była 135.89 a dzisiejsza 39.34 😭 właśnie straciłam nadzieję...
Kurczę przykro mi :( Nie wiem, czy jest jeszcze jakaś szansa ale to straszne, przez co przechodzisz :(

reklama
Do góry