Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AŻyczę Ci sn zaraz po porodzie ma się bobaska na brzuchu a potem po wszystkim jest się normalnie na siłach
CC nigdy nie miałam ale jak widziałam jak trzeba leżeć i nie ma się dziecka przez całą dobę to bym chyba oszalała (takie moje odczucia ) podziwiam babeczki które same z siebie decydują o CC
CC nigdy nie miałam ale jak widziałam jak trzeba leżeć i nie ma się dziecka przez całą dobę to bym chyba oszalała (takie moje odczucia ) podziwiam babeczki które same z siebie decydują o CC
Kilka dni? Wstać i chodzić można już kilka godzin po. 2-3 dni po to ja się musiałam skupiać by pamiętać że miałam operacje i że pewnych rzeczy robić mi nie wolnoA ja tak samo z całego serca podziwiam kobietki, które rodzą SN. Dla mnie to jest w ogóle niewyobrażalne, strach paniczny. Kilka dni po CC już się chodzi, znam dobre opinie i zadowolone kobiety, także nie ma co generalizować, bo różnie to bywa. Wszystkiego dobrego kobietki.
Buc strasznyOn chyba sobie żarty robi. Po prostu nieprofesjonalny baran!
piękna fasolkaPoznajcie internetowe cioteczki moją małą fasolkę, mamy się dobrze, serduszko bije Termin z USG i OM jest ten sam wg lekarza. Jak mi ulżyło!
Super, gratki rośnijcie duże, okrąglutkiePoznajcie internetowe cioteczki moją małą fasolkę, mamy się dobrze, serduszko bije Termin z USG i OM jest ten sam wg lekarza. Jak mi ulżyło!
Jaka fotogeniczna fasolkaPoznajcie internetowe cioteczki moją małą fasolkę, mamy się dobrze, serduszko bije Termin z USG i OM jest ten sam wg lekarza. Jak mi ulżyło!