Aniaaa_022
Fanka BB :)
Hej czytam Was od dawna. Wczoraj robiłam test. Termin wypada na Sylwestra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie wczoraj, aż trzęsło. Ale nie wiem czy to po spacerze czy już tak będzieDziewczyny wam też jest wieczorem zawsze tak zimno
Ja jestem w 9 i tez od dwóch dni spokój z Mdłościami. Ale ja to się akurat cieszęDrugi dzień, kiedy nie mam rano mdłości... i wyobraźnia działa... Możliwe, że były przez trochę więcej niż tydzień i finisz?
Weszłam w 8 tydz. - czytałam, że pomiędzy 8 a 9 są nasilone - a tu nic...
Z drugiej strony nadal mi słabo, ciężko, brak siły i energii na nic...
Czekam...
Tak bardzo chciałabym wiedzieć, co dzieje się w środku ♡
Miłej, słonecznej soboty Wam życzę
a daj spokój. Ja co 10 minut chodzę siku, ale jeszcze w przerwach chodzę sprawdzić czy, aby nie plamię. Każde ukłucie jest dla mnie jak grunt osuwajacy się z pod nóg bolą piersi źle, nie bolą jeszcze gorzej. . .Ech.... Miałam nie świrować a jednak cały czas czuję obawy i myślę czy wszystko jest ok. Znacie to że jak są objawy to się kombinuje czy to dobrze że coś boli, kuje a jak nic nie dolega to jeszcze gorzej bo się zastanawiamy czy maleństwo się rozwija normalnie nie da rady dogodzić ciężarnej.
Też tak mam i powiem szczerze że w poprzednich ciążach tak nie panikowalam jak terazEch.... Miałam nie świrować a jednak cały czas czuję obawy i myślę czy wszystko jest ok. Znacie to że jak są objawy to się kombinuje czy to dobrze że coś boli, kuje a jak nic nie dolega to jeszcze gorzej bo się zastanawiamy czy maleństwo się rozwija normalnie nie da rady dogodzić ciężarnej.
Choćbym o sobie czytałaa daj spokój. Ja co 10 minut chodzę siku, ale jeszcze w przerwach chodzę sprawdzić czy, aby nie plamię. Każde ukłucie jest dla mnie jak grunt osuwajacy się z pod nóg bolą piersi źle, nie bolą jeszcze gorzej. . .
Ale co to znaczy brudzixie ?Hej dziewczyny. Mam takie nietypowe pytanie z rana bo zaraz mnie szlag trafi
Dla tych co przyjmują luteinę dopochwowo - tez tak strasznie brudzicie po aplikacji? Przecież to jakas masakra