Malka_91
Fanka BB :)
spokojnie, ja na wizycie w 4+6 tez widziałam sam pęcherzykZmartwiłam się ze nie ma tego zarodka. Ale powiedział ze to wcześnie jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie, ja na wizycie w 4+6 tez widziałam sam pęcherzykZmartwiłam się ze nie ma tego zarodka. Ale powiedział ze to wcześnie jeszcze
lekarz mówi ze ciałko będzie widać około 6tyg czyli jeszcze moment
już??? Jeju dla mnie to taki odległy tematMuszę ogarnąć niedługo temat prenatalnych za jakieś półtora tyg już chciałabym mieć to odbębnione
@PsychoPatka91 dodałam Cię, żeby nie zgubiło się info od @Olha92Widzę że piszecie na temat też swoich wizyt, ja swoją wizytę mam 28 kwietnia
0,54cm. W normieA wiesz jakiej wielkości miałaś pęcherzyk ciążowy ?
0,54cm. W normie
Cześć, cześć ooo super@PsychoPatka91 dodałam Cię, żeby nie zgubiło się info od @Olha92
@Olha92 Witamy! Mamy podobny termin, u mnie poki co 6-7 grudnia.
ja właśnie tez zapisalam się już na prenatalne. 07.06.2022. Pamietam z pierwszej ciazy, ze w klinice gdzie chciałam robić terminy były odległe bo wszystko zajęte. Teraz już mam klepniete i na popołudnie, wiec nie będę musiała w pracy kombinować