reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
dziekuje! Po sobie czuje, ze to zmierza w dobrym kierunku. Trochę wstrzelilam się w czasie robiąc testy ledwo po implantacji, ale widocznie miałam czuja 😂 teraz tylko czekam na ta betę w czwRTek. Walczę tylko z myślami, czy badać tego progesteron teraz czy tak jak zalecił ginekolog 13.04. Ona mi szybciej niż na wizycie duphaston nie przepisze, bo powiedziała ze jest on właściwy na tym etapie.. i sprawdzimy przed wizyta jak się kształtuje w tym dniu właśnie.
Prog wyszedł mi 10 z przecinkiem, 9 dpo. Pewnie gdybym zrobiła w terminie miesiączki to byłby wyższy, ale ja taka w gorącej wodzie kąpana..
Ja miałam po inplantacji też takie poziomy i ładnie rosły zawsze :)

Wczoraj jeszcze musiałam otworzyć by zrobić zdjęcie wyraźne, a dziś tylko oczy przecieram od łez .. szczęścia ❤️❤️ 10dpo, miesiączka miała być w przyszły pon 11.04.

Załączniki

• AC70D5A7-58D9-4E8D-A3FF-C7DC3FA3C100.jpeg
    AC70D5A7-58D9-4E8D-A3FF-C7DC3FA3C100.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry