I jak tam? Nie rzygasz?Dziewczyny trzymajcie kciuki żebym tej glukozy nie wyzygala właśnie siedzę w laboratorium i trzęsę portkami
reklama
G
guest-1677526072
Gość
mmmm daj trochęKomu komu tych pyszności?
pannadarianna
Fanka BB :)
Pamietasz, jak mi pisalas, ze chcialabys dotrwac az do 6 tygodnia? I zobacz, jak gladko idzie! Teraz tez wszystko bedzie super
dziękujeuspokój się nerwy tu nie pomogą , będzie dobrze musi być !
Ja chyba z reguły jestem panikara. A jeszcze ostatnie dni tak mi dały w dupe, ze nawet tu nie zaglądałam bo nie miałam czasu. A tak chciałam z wami pogadać
G
guest-1677526072
Gość
jeszcze nie zygam ale pijąc to myślałam że tam do tego kubka żygneI jak tam? Nie rzygasz?
G
guest-1677526072
Gość
też jestem panikara ale nie można tak się bardzo stresować bo wiesz że dzidziuś to odczuwa . Na którą masz wizytę ?
dziękuje
Ja chyba z reguły jestem panikara. A jeszcze ostatnie dni tak mi dały w dupe, ze nawet tu nie zaglądałam bo nie miałam czasu. A tak chciałam z wami pogadać
G
guest-1677526072
Gość
Rany jak mi w tym labo zimno pogoda za oknem też nie rozpieszcza
ka.an92
Ja bardziej na słodkie ostatnio jadłam ogórka kiszonego takiego kwaśnego i tak jadłam, ale to nie był ten pożądany smakMacie smaki bardziej na slone/kwasne czy na słodkie? Ja zdecydowanie na wszystko co kwasne oprócz ogórków kiszonych. Kupuje sobie rabarbar w laskach i jem, chodzi za mną czerwona porzeczka aż mi się śniło dzisiaj ze kupowałam ja w sklepie właśnie te kwasne języki, gumy z jakimś kwasnym nadzieniem. Mniam
to ja mam tez tak a chyba najczęściej z teściowa bo w pewnych momentach jej nadopiekuńczość mnie drażni strasznieJa ostatnio unikam osób które mnie drażnią. Nawet telefonu od nich nie odbieram po co się denerwować
ja tez po dwóch stratach i tez się bałam ale tak jakoś po tych prenatalnych byliśmy w niedziele na komunii i tak w takim lekko szerszym gronie rodzinnym się pochwalilismy ale tak to z reszta tez się nie wychylam, jak ktoś zauważy to potwierdzęa ja już mam to gdzieś. Wczoraj klientka do mnie: pani jest w ciąży? A ja ze tak. Specjalnie ubieram luźne rzeczy ale to i tak widać. Więc już się tam nie kryje. Nie mam na to siły już.
ja też jestem po dwóch stratach i też się boje. Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu a ostatnio tyle smutku w moim życiu że choć ta ciąża się pochwalę i pociesze. Jak ma dupnac to i może dupnac przed porodem ale oczywiście nikt nie zakłada takiej sytuacji i trzeba myśleć pozytywnie. Aż w szoku jestem ze po tym wszystkim potrafię myśleć pozytywnie ale no potrafię i będę tak myśleć.
u nas też długo nie wiedzieli. Najblizsza rodzina. Niedawno powiedziałam małej mojej bo bardzo stratę rodzeństwa przeżyła. No a teraz już ludzie zaczynają zauważać więc nie widze potrzeby kłamania. Staram się ukrywać ale no już nie mam jak.
powodzenia dziewczyny dzisiajHej mamy
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
30.05.22
@Olka92 - prenatalne
@Magdalena_xx - prenatalne
@pannadarianna - wizyta
@Blackoliwka - wizyta
@stella33 - wizyta
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki!
31.05.2022
@nikola1512 - USG prenatalne
@Kamilad - wizyta
@Bibi80 - prenatalne villocentesis (CVS)
@7grudnia - wizyta, 17.00
@Strzyga_ - USG
@nikola1512 - Nifty Pro i USG prenatalne
01.06.2022
@Aniaaa_022 - wizyta
@Blackoliwka - prenatalne
@stella33 - wizyta
02.06.2022
@ka.an92 - prenatalne
@Majka2022 - prenatalne
@anulaa_89 - wizyta
@MałaMi 2022 - wizyta
@Roksi2810 - prenatalne
@Hejcia - wizyta
03.06.2022
@Mamafasolki - wizyta
@Coronita - wizyta, 16.45
@panna_anna - prenatalne
06.06.2022
@Bibi80 - wizyta
@Sentosa - wizyta
07.06.2022
@MałaMi 2022 - prenatalne
@Carmen_87 - prenatalne
08.06.2022
@Carolina123 - wizyta
@MartaMarkry - prenatalne
@astorlee - wizyta
09.06.2022
@Diaanaa - prenatalne
@Edka88 - wizyta
@Malinka136 - prenatalne
@Cicha38 - prenatalne
10.06.2022
@Karola z nadzieją - prenatalne
@Kamsik - wizyta
@Olka92 - wizyta, 9.00
@Karolcia105 - usg a'la prenantalne
13.06.2022
@pannadarianna - prenatalne
@Margeritka28 - wizyta rano + prenatalne 16.00
@marsi89 - wizyta
@Aurora84 - prenatalne, 12.20
@Nantes - prenatalne
@Diaanaa - prenatalne
14.06.2022
@anulaa_89 - USG prenatalne
15.06.2022
@Strzyga_ - wizyta
@Monia_91 - prenatalne
16.06.2022
@gigian - wizyta + prawdopodobnie wyniki NIPT
17.06.2022
@Dagna42 - prenatalne
@Cytryna* - wizyta
@Kinga9129 - prenatalne
@natusia.mamusia86 - wizyta + prenatalne + Pappa
20.06.2022
@Aurora84 - wizyta, 10.00
@MartaMarkry - wizyta
21.06.2022
@Carolina123 - prenatalne
@Kamilad - prenatalne
@Blondynka w sieci - wizyta
22.06.2022
@Strzyga_ - USG z Pappa
@Cleo92 - wizyta, 10.00
23.06.2022
@stella33 - prenatalne
24.06.2022
@Cytryna* - prenatalne
@Bebet - wizyta
28.06.2022
@Agnesco - wizyta, 11.40
@Bebet - wizyta
30.06.2022
@Carmen_87 - wizyta
15.07.2022
@Bebet - polowkowe
19.07.2022
@Agnesco - prenatalne nr 2, 13.00
Jejku ja wczoraj na komunii i jeden dzień mnie nie było a tu tyle wiadomości ciężko było nadrobić hehe
pannadarianna
wiem właśnie na 11:15też jestem panikara ale nie można tak się bardzo stresować bo wiesz że dzidziuś to odczuwa . Na którą masz wizytę ?
marsi89
ale mnie też obgaduje, także możemy podać sobie rękę. Ci co.znaja nas oboje to przychodzą i mi mówią. Męża kuzynka też powiedziała że wiecznie narzekala na mnie przy niej ale się wkurzyła i powiedziała że jak ma na mnie narzekać to niech nie przychodzi do niej bo ona mnie lubi. Przecież ona chciała 3 lata temu zeswatać mojego męża z córką swojej koleżanki. Kretynka.Moja teściowa znowu strasznie mnie obgaduje za plecami... nie wiem co jest gorsze.... i tez czasem potrafi dowalić tekstem... ech szkoda słów
powiem ci że chłopy późnej do wszystkiego dorastaja. Mój przy pierwszym dziecku na poczatku w ogóle nie pomagał, w ciąży też był taki obojętny bo dla niego było za szybko na.dziecko. wychodził z kumplami i olewka. Cały tydzień jako tako był normalny, przychodził weekend i mu odwalalo. Teraz jest chodzącym ideałem. Ale wiele złego musiało się wydarzyc w naszym życiu żebyśmy się dotrali, a on żeby zrozumial co jest najważniejsze. Porozmawiajcie może na.spokojnie. ja też myślę że te hormony teraz buzują.Wiecie co, wkurza mnie mąż, może to moje nastroje ciążowe, albo taki jakiś zawód. Tyle lat starań o dziecko, in vitro, a on cały pierwszy trymestr szuka pracy i czuję się zostawiona sama sobie. Siedzi ciągle przy komputerze, przechodzi różne rekrutacje. Rozumiem, że ma dość swojej pracy i ma perspektywy na lepszą - i dla niego i dla nas pod względem finansowym, ale jakoś tak dziwnie się z tym czuję, że w takim momencie... Fajnie, że Mama do mnie na trochę przyjechała i mi ciągle towarzyszyła, ale jutro wyjeżdża za granicę na 2 miesiące i będzie smutno. Mąż mówi, że niedługo to się skończy z tymi rekrutacjami, ale szczerze on zawsze siedzi dużo przy komputerze i zawsze znajdzie do tego jakiś pretekst
reklama
G
guest-1677526072
Gość
to jeszcze troszeczkę. Trzymam mocno kciuki no a po wyjściu daj znaćwiem właśnie na 11:15