oczywiście! gdy kilka lat temu miałam problemy z zajściem w ciążę, to lekarz z medicover powiedział mi, że oni mają odgórny zakaz leczenia/ diagnozowania niepłodności i żebym sobie poszła do kliniki in vitro żeby mi jeszcze wskazał jakie badania zrobić, nawet odpłatne, ale nie dał mi żadnych wskazówek.To jest raczej kwestia odgórnie narzuconych zasad przez placówkę ma tyle i tyle na pacjenta i koniec
reklama
Blanca86
Fanka BB :)
Dzień dobry Dziewczyny słuchajcie mam pytanie czy macie też takie dziwne uczucie jakby z Was coś wyciekało a na wkładce nic nie ma? Ewentualnie po prostu jakos tak mokrzej ? Ja to czuje kilka razy w ciągu dnia i nocy, wcześniej tego nie miałam… czy to może być związane z krwiakiem?
Carmen_87
Mojego choopa jak poprosiłam o pomoc w zaniesieniu prania do pralki to wsadził je do suszarkiTaki mąż to skarb, nawet przed pralką obroni mój to myśli ze pralka gryziehaha
G
guest-1677526072
Gość
to super troszkę zazdroszczę ale tego dobrego czuciaOo no zdarza się różnie to bywa, oby ta była najlaskawsza
Samopoczucie ok stresuje się lotem w sensie dziećmi się stresuje
A samopoczucie normalne jak i bez ciąży
Objawów też brak. Dobrze że miałam USG to wiem że jestem w ciąży
Nie stresuj się będzie dobrze , a długi lot macie ?
Renjja
Ja tak miałam ale faktycznie miałam biały śluz ale to przez luteinę. A nic kompletnie nie masz ?Dzień dobry Dziewczyny słuchajcie mam pytanie czy macie też takie dziwne uczucie jakby z Was coś wyciekało a na wkładce nic nie ma? Ewentualnie po prostu jakos tak mokrzej ? Ja to czuje kilka razy w ciągu dnia i nocy, wcześniej tego nie miałam… czy to może być związane z krwiakiem?
marsi89
Dzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
Carolina123
witaj, ściskam odszedł na zasłużony odpoczynekDzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
Blanca86
Tulam, bardzo mi przykro i wiem jak to boliDzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
tak mi przykro , też mam labradora… bardzo dobrze potrafię sobie wyobrazić, co czujesz Trzymajcie się!Dzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
reklama
Carmen_87
A ja właśnie poruszałam wątek wakacji w ciąży, czy można na nie jechać podczas zwolnienia lekarskiego? Czy bierzesz urlop w pracy? A może masz jeszcze jakąś inną sytuację życiową.Damy rade szerokie długie sukienki i ukryje się zbędne kilogramy mnie czekają wakacje za granicą z 9 latkiem, także basen będzie codzienną rutyną a tam będzie gorzej ukryć Kochane ciałko