reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

To jest raczej kwestia odgórnie narzuconych zasad przez placówkę 🙄 ma tyle i tyle na pacjenta i koniec 🤷‍♀️
oczywiście! gdy kilka lat temu miałam problemy z zajściem w ciążę, to lekarz z medicover powiedział mi, że oni mają odgórny zakaz leczenia/ diagnozowania niepłodności i żebym sobie poszła do kliniki in vitro 😳 żeby mi jeszcze wskazał jakie badania zrobić, nawet odpłatne, ale nie dał mi żadnych wskazówek.

reklama
Dzień dobry Dziewczyny 🌸 słuchajcie mam pytanie czy macie też takie dziwne uczucie jakby z Was coś wyciekało a na wkładce nic nie ma? Ewentualnie po prostu jakos tak mokrzej ? 🫣 Ja to czuje kilka razy w ciągu dnia i nocy, wcześniej tego nie miałam… czy to może być związane z krwiakiem?

Oo no zdarza się różnie to bywa, oby ta była najlaskawsza💪
Samopoczucie ok stresuje się lotem w sensie dziećmi się stresuje 😂
A samopoczucie normalne jak i bez ciąży
Objawów też brak. Dobrze że miałam USG to wiem że jestem w ciąży
to super 😊 troszkę zazdroszczę ale tego dobrego czucia 🤪

Nie stresuj się będzie dobrze , a długi lot macie ?

Dzień dobry Dziewczyny 🌸 słuchajcie mam pytanie czy macie też takie dziwne uczucie jakby z Was coś wyciekało a na wkładce nic nie ma? Ewentualnie po prostu jakos tak mokrzej ? 🫣 Ja to czuje kilka razy w ciągu dnia i nocy, wcześniej tego nie miałam… czy to może być związane z krwiakiem?
Ja tak miałam ale faktycznie miałam biały śluz ale to przez luteinę. A nic kompletnie nie masz ?

Dzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.

Dzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
witaj, ściskam 💛💛💛odszedł na zasłużony odpoczynek

Tulam, bardzo mi przykro i wiem jak to boli 😔😔

tak mi przykro 😭 , też mam labradora… bardzo dobrze potrafię sobie wyobrazić, co czujesz 😭 Trzymajcie się!

reklama
Damy rade 🤣🤣🤣 szerokie długie sukienki i ukryje się zbędne kilogramy 🤣🤣 mnie czekają wakacje za granicą z 9 latkiem, także basen będzie codzienną rutyną a tam będzie gorzej ukryć Kochane ciałko 🙈😁
A ja właśnie poruszałam wątek wakacji w ciąży, czy można na nie jechać podczas zwolnienia lekarskiego? Czy bierzesz urlop w pracy? A może masz jeszcze jakąś inną sytuację życiową.

Do góry