reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Katarzyna Przygoda. W opiniach na znanym lekarzu ma 2 Opinie gdzie błędnie zmierzyła NT w 11 tygodniu a później u innego lekarza sie to nie potwierdziło 😤 Mam nadzieje, że u mnie to tez pomyłka.. Generalnie wizyta trwała kilka minut a na opisie jest ze wszystko sprawdzone.. Czy są narządy itd Jakoś nie chce mi sie wierzyć.
to luxmed, tak? Ja miałam przeboje z medicover w warszawie w pierwszej nieudanej ciąży. Usg miałam u samych niemiłych, gburowatych typków (oczywiście lekarz prowadzący bez usg 🤦🏼‍♀️)
Pewnie masz już umówioną wizytę, ale widzę, że moja lekarz od prenatalnych ma jeden termin na rano na wtorek. Oprócz tego, że jest ginekologiem, jest też genetykiem i jest bardzo utytułowana. Przyjmuje m.in. w Premium Medical na Wiatracznej nie tylko na usg, ale też na konsultacje genetyczne.
U mnie robiła i przez brzuch i transwaginalnie w 12+0. Piszę jakbyś szukała dobrego lekarza/kogoś z polecenia. Trzymam kciuki 😘

piękna mała istotka 🙂 dobre podejście. Powiem Ci szczerze, że jak okaże się to co ja myślę, czyli pomyłka lekarki to normalnie bym jej chyba nagadała. A na pewno bym ją obsmarowała na znanym lekarzu. Trzymaj się i życie cierpliwości i spokoju na ten nasz nie piękny weekend 💛💛💛
Na pewno to uczynię bo nie można robić takich rzeczy.. zwłaszcza kobiecie w ciąży. 😔 Każda z nas się zamartwia czy wszystko ok a tu takie rzeczy. A może dobrze zmierzyła i rzeczywiście tak jest, ale to jej watpliwościach i tłumaczeniu ze może się samo wchłonie i to nie jest żaden wyrok to już nie wiem. Sama nie wiedziała co powiedzieć.

Laski ale mi wieczorem brzuch wywala. Rano przysięgam że jest o połowę mniejszy 🤣
Nie pamiętam kochana czy to pierwsza czy kolejna ciąża u Ciebie, u mnie pierwsza i brzuchol też już widoczny 🙈 Ciężko się ukryć, na zdjęciu mój "strój roboczy", więc gdybym nie powiedziała oficjalnie w pracy to i tak byłoby widać, że coś jest na rzeczy 😅

Załączniki

• e60138d5-3988-46b5-bb4b-9fbb4b2cb994.jpg
    e60138d5-3988-46b5-bb4b-9fbb4b2cb994.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 103
to luxmed, tak? Ja miałam przeboje z medicover w warszawie w pierwszej nieudanej ciąży. Usg miałam u samych niemiłych, gburowatych typków (oczywiście lekarz prowadzący bez usg 🤦🏼‍♀️)
Pewnie masz już umówioną wizytę, ale widzę, że moja lekarz od prenatalnych ma jeden termin na rano na wtorek. Oprócz tego, że jest ginekologiem, jest też genetykiem i jest bardzo utytułowana. Przyjmuje m.in. w Premium Medical na Wiatracznej nie tylko na usg, ale też na konsultacje genetyczne.
U mnie robiła i przez brzuch i transwaginalnie w 12+0. Piszę jakbyś szukała dobrego lekarza/kogoś z polecenia. Trzymam kciuki 😘
Tak, luxmed. W piątek po badaniach jak będę potrzebować konsultacji z genetykiem to na pewno się odezwę na priv ❤️ Dziękuje

reklama
Laski ale mi wieczorem brzuch wywala. Rano przysięgam że jest o połowę mniejszy 🤣
Nie pamiętam kochana czy to pierwsza czy kolejna ciąża u Ciebie, u mnie pierwsza i brzuchol też już widoczny 🙈 Ciężko się ukryć, na zdjęciu mój "strój roboczy", więc gdybym nie powiedziała oficjalnie w pracy to i tak byłoby widać, że coś jest na rzeczy 😅
Wow dziewczyny, aż sprawdziłam i u mnie to wygląda jakbym zjadła większy talerz spaghetti 😅 Mój maluch chyba postanowił się wciskać w stronę kręgosłupa. Pierwsza ciąża, 13+0.
Śliczne macie brzuszki 😍

Załączniki

• IMG_6882.jpg
    IMG_6882.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 102
Do góry