najważniejsze , że jesteś spokojniejsza.Ja po wizycie, nereczki nadal nie widać, ale lekarz mnie uspokoił. Dostałam skierowanie i w pon mam się stawić na wizytę w szpitalu na kolejne usg.
reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
Pomiędzy tymi czerwonymi mam w opisie, ze występuje niskie ryzyko wystąpienia wady.To całe szczęście, bo jak zaczęłam czytać w otchłani internetu to się zestresowałam troszkę i aż mi się niedobrze zrobiło
Załączniki
MartaMarkry
Bibi80
Swietne wieści i piękne widokiHej kochane, u mnie już po wizycie! Sorki, że tak późno, ale długa trasa a nie umiem pisać z auta, bo od razu łapią mnie mdłości.
Z maleństwem wszystko ok! Serduszko ślicznie biło, długość 63.2mm (i wiek określili na 12+5, a z OM mam 12+2), parametry z USG super Taki mały wiercipięta na tym USG, ale wcale się nie dziwię, bo z tym moim pełnym pęcherzem nie miał/a w ogóle miejsca
Wyniki Pappy z krwi będą listownie po 2 tygodniach jeśli wszystko jest ok, albo jeśli coś nie tak, to będą dzwonić za kilka dni i umawiać na dalszą diagnostykę.
Płci na tym etapie nie określają. Niestety słuchania serduszka też nie robią, ale widzieliśmy na monitorze, jak bije W ogóle już jestem w tym małym stworku zakochana
Co do pęcherza, to nie sprawdzali mnie na wejściu ale lekarka w trakcie badania pochwaliła, że tyle wypiłam i lepiej dzięki temu widać
Jeszcze nie ochłonęłam!
marsi89
super, cudowne wiadomości. No mi też właśnie na prenatalnych we wtorek powiedzieli że na tym etapie płci nie powinno się określać. Kurde a mi powiedzieli że nie wysla tylko sama mam sobie przyjechać, a taki kawał mam. Ja też następnym razem pójdę chyba z pełnym pęcherzem bo moje cały czas sobie spało.Hej kochane, u mnie już po wizycie! Sorki, że tak późno, ale długa trasa a nie umiem pisać z auta, bo od razu łapią mnie mdłości.
Z maleństwem wszystko ok! Serduszko ślicznie biło, długość 63.2mm (i wiek określili na 12+5, a z OM mam 12+2), parametry z USG super Taki mały wiercipięta na tym USG, ale wcale się nie dziwię, bo z tym moim pełnym pęcherzem nie miał/a w ogóle miejsca
Wyniki Pappy z krwi będą listownie po 2 tygodniach jeśli wszystko jest ok, albo jeśli coś nie tak, to będą dzwonić za kilka dni i umawiać na dalszą diagnostykę.
Płci na tym etapie nie określają. Niestety słuchania serduszka też nie robią, ale widzieliśmy na monitorze, jak bije W ogóle już jestem w tym małym stworku zakochana
Co do pęcherza, to nie sprawdzali mnie na wejściu ale lekarka w trakcie badania pochwaliła, że tyle wypiłam i lepiej dzięki temu widać
Jeszcze nie ochłonęłam!
jasne. Moja mała też miała tyle teraz na tych prenatlanych i lekarka powiedziała że super. A córka miała 1,9 i zdrowa. Do 2,5 jest super,.powyżej też rodzą się zdrowe dzieci.Kochane, a czy wartość NT 1,6 mm jest dobrze?
ale przecież w necie pisze że 1,6 to jest idealny wynik.To całe szczęście, bo jak zaczęłam czytać w otchłani internetu to się zestresowałam troszkę i aż mi się niedobrze zrobiło
Blondynka w sieci
Wiem wiem, że idealny ale jakoś tak się zestresowałamsuper, cudowne wiadomości. No mi też właśnie na prenatalnych we wtorek powiedzieli że na tym etapie płci nie powinno się określać. Kurde a mi powiedzieli że nie wysla tylko sama mam sobie przyjechać, a taki kawał mam. Ja też następnym razem pójdę chyba z pełnym pęcherzem bo moje cały czas sobie spało.
jasne. Moja mała też miała tyle teraz na tych prenatlanych i lekarka powiedziała że super. A córka miała 1,9 i zdrowa. Do 2,5 jest super,.powyżej też rodzą się zdrowe dzieci.
ale przecież w necie pisze że 1,6 to jest idealny wynik.
Blondynka w sieci
Właśnie oglądałam i u mnie wykres wyglada tak i się zastanawiałam czy dobrze bo jednak troszkę ponad średniej dla długości całego KropkaPomiędzy tymi czerwonymi mam w opisie, ze występuje niskie ryzyko wystąpienia wady.
Załączniki
MartaMarkry
jest idealnie! Nie zamartwiać się. Martwić się byś mogła jakby było ponad ta górna kreskę, a do niej daaaaaalekoWłaśnie oglądałam i u mnie wykres wyglada tak i się zastanawiałam czy dobrze bo jednak troszkę ponad średniej dla długości całego Kropka
reklama
Blondynka w sieci
Ja to się chyba nigdy nie przestane martwićjest idealnie! Nie zamartwiać się. Martwić się byś mogła jakby było ponad ta górna kreskę, a do niej daaaaaaleko