G
guest-1677526072
Gość
Wiecie co...ja już cała posrana jestem bo mały glutek podbarwiony krwia był teraz po podtarciu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi właśnie nikt nic nie mówił, poza tym, że będzie przez powłoki brzuszne. I sama czytałam w internecie i piszą właśnie, że z pustym pęcherzem i teraz jak napisałaś o tym zaleceniu to sama zgłupiałam i nie wiem jak będę miała iśćDziewczyny, czy Wam tez na prenatalne usg każą przyjść z pełnym pęcherzem? Ja się dopiero doczytałam, że mam wypić 0.8l wody na godzinę przed wizytą. Mam nadzieję, że się w takim razie nie opóźni To chyba znaczy, że będzie przez powłoki brzuszne?
Jeszcze nie zwariowalam Akurat przerwa na siku wpadlaTo żeś dziś z rana zarzuciła. Budzik nastawiałaś?
Ja to bym już dzwoniła do mojej kliniki bo my mamy konflikt serologiczny i żadnej krwi nie mogę mieć z rodnych. Na pewno warto poinformować lekarza o tym, tak mi się wydaje, dla spokoju i nie czekać aż coś się jeszcze rozkręci.Wiecie co...ja już cała posrana jestem bo mały glutek podbarwiony krwia był teraz po podtarciu
Popieram Carmen, dzwon do lekarza, chocby dla swietego spokoju. Mam nadzieje, ze to nic takiego!Wiecie co...ja już cała posrana jestem bo mały glutek podbarwiony krwia był teraz po podtarciu
Właśnie czytałam, że to USG troszkę trwa i to byłby zbyt duży dyskomfort dla kobiety, ale też czytałam, że akurat w tym przypadku siuski przysłaniają macicę. Pełen pęcherz jest zazwyczaj potrzebny właśnie do badania pęcherza naprawdę tak mocno naciskają? Ja mam pokluty brzuch i bolesny od zastrzyków na dodatek, pewnie nie będzie miło w czerwcu...nieeee
U mnie było wczoraj przez powłoki brzuszne i nie trzeba było...choć powiem że jakbym miała pełny pęcherz a ten lekarz by mi tak mocno wciskał te USG jak wczoraj to bym chyba tam już sikała
Jak to zwykle bywa wszędzie inaczej mówią, piszą hehe ja czytałam, że lepiej pusty, gdzieś, tu widzę, że lepiej pełen. Może to zależy od sprzętu czy coTak ja miałam to samo, miałam przyjsc z pełnym pecherzem. I pani była bardzo zadowolona, ze tyle wypiłam u UK tak już jest widocznie lepszy obraz
tylko że narazie był jeden razPopieram Carmen, dzwon do lekarza, chocby dla swietego spokoju. Mam nadzieje, ze to nic takiego!
A wiesz, myslalam o tym Tylko to chyba musi wrzucic zalozycielka posta, a Kasia od nas odpadla Ktos ma pomysl, jak to ogarnac w takiej sytuacji? Bo ja jestem zielona w te klocki.@Purrfect jak tak swietnie ogarniasz kalendarz, to przydałby się jeszcze terminarz rozwiązań na głównej, pierwszej stronie a tak całkiem serio, podziwiam! Ja to bym chyba musiała spisywać wszystko ba kartkę a potem to aktualizować