Ja miałam wyliczone poprzednio.Dziewczyny a ja mam pytanie to ryzyko przedwczesnego porodu i hipotrofi kazda z was miala uwzglednione jak robilyscie pappa ? Ja mialam pappe ale mam wyliczone tylko ryzyko trisomii .
reklama
Carmen_87
Fanka BB :)
Ja wczoraj tak przespałam popołudnie na kanapie i wieczorem tylko kąpiel i poszłam spać dalej do sypialni coś było na rzeczy z pogodą, ciśnieniem chybaPowiem Ci ze ja tez właśnie mam 12+0 i wcześniej w ogóle ani wymiotów/mdlosci nic a teraz w ciągu dnia zdarzają mi się takie rewolucje ze w żołądku się przewraca na szczęście wymiotów z tego nie ma, ale kto wie co będzie dalej
A co do pogody to faktycznie nie pomaga, ja nie mialam siły się zwlec z łóżka , najchetniej bym już tam wróciła
Carmen_87
Tak, jestem tego najlepszym przykładem, ale co się nerwów najadłam przez te. Brak objawów to mojeJa jestem na początku 10tego tygodnia, wcześniej tylko mocna senność i lekka wrażliwość piersi, od dwóch tygodni kompletnie zero objawów. Dzisiaj idę na USG, żeby zobaczyć czy torbiel się wchłania, więc przy okazji sprawdzę co słychac u tego łaskawego dziecka przeglądając forum stwierdzam, że nie ma się co przejmować brakiem objawowy, tylko cieszyć
panna_anna
Dziewczyny w którym dokładnie tygodniu i dniu robiłyśmy usg + test pappa? Ja mam umówiony równo w 13 tyg i chyba przeniosę na tydzień wcześniej. To będzie 12 tydzień, a z usg 11+6. Ginekolog mi zaleciła od 5 do 12 czerwca te badania i mam niby 10, czyli na granicy. I się martwię czy 11+6 nie będzie za wcześnie
Ja mam problem z jedzeniem od jakiegoś czasu.. na nic praktycznie nie mam ochoty.. więc dziś na śniadanie na razie NICDziewczyny a co jecie dziś na śniadanie ?
U mnie bułka z żółtym serem i do tego rzodkiewka , na pasztecik który jadłam wczoraj dziś patrzeć nie mogę wogole na lodówkę nie mogę patrzeć.
Na skierowaniu mam napisane, żeby zrobić między 11 a 13 tyg + 6 dni.Dziewczyny w którym dokładnie tygodniu i dniu robiłyśmy usg + test pappa? Ja mam umówiony równo w 13 tyg i chyba przeniosę na tydzień wcześniej. To będzie 12 tydzień, a z usg 11+6. Ginekolog mi zaleciła od 5 do 12 czerwca te badania i mam niby 10, czyli na granicy. I się martwię czy 11+6 nie będzie za wcześnie
Zapisali mnie w placówce w 12 tyg
Blondynka w sieci
Mnie zapisali na 11+4Dziewczyny w którym dokładnie tygodniu i dniu robiłyśmy usg + test pappa? Ja mam umówiony równo w 13 tyg i chyba przeniosę na tydzień wcześniej. To będzie 12 tydzień, a z usg 11+6. Ginekolog mi zaleciła od 5 do 12 czerwca te badania i mam niby 10, czyli na granicy. I się martwię czy 11+6 nie będzie za wcześnie
Carmen_87
Jaki masz?Właśnie przetestowałam detektor tetna. Ale super sprawa od razu znalazłam bicie serca
U mnie wyszło ryzyko porodu 1 na 154 i moja lekarka powiedziała że wszystko w porządku z wyliczeń wszystkich. Stan przedrzucawkowy 1 na 1264. Jest napisane że ryzyko wczesnego porodu jest wyliczane na podstawie wywiadu. Więc chyba nie ma to nic wspólnego z tym wynikiem z krwi. Ale stan przedrzucawkowy ma.
reklama
Bułka z dżemem malinowym. Ciekawe co powie diabetolog na moje menu. Ale niech się cieszą, że jem cokolwiek. Bo nic mi nie wchodzi i wszystko wmuszam. A rano to najgorzej..Dziewczyny a co jecie dziś na śniadanie ?
U mnie bułka z żółtym serem i do tego rzodkiewka , na pasztecik który jadłam wczoraj dziś patrzeć nie mogę wogole na lodówkę nie mogę patrzeć.